sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kahvin voimalla

Hyvää naistenpäivää!


Aurinko rupesi tuossa joku tunti sitten paistamaan niin mukavasti, että laitettiin verhot tiukasti kiinni ja pelattiin tankkipelissä tuplat pois, höhö! Some lainehtii naistenpäivätoivotuksia ja keittiössä tulppaanit kukoistavat. Kun blogilistalta on päivittyneet blogit koluttu läpi, taitaa olla aika lähteä itse raapustelemaan päivän postausta.


Mitä teille kuuluu?


Minulla oli eilen tiukka työpäivä! Asensin perjantai-iltana herätyksen puhelimeen lauantaita varten, mutta ihan jees, että se oli "arkipäivisin".. Sisäinen kelloni oli onneksi tilanteen tasalla aamulla ja 4:43 ottaessani puhelimen käteen tajusin, että ei ristus "arkipäivisin". Pikkusella kiireellä sängystä ylös, meikkaamaan ja samalla multitaskaten aamupalaa. Ajattelin hotkia jogurtin ja jäiset marjat naamaani millä ilveellä tahansa, ilman aamupalaa en lähde. Noin 5 minuuttia aikataulustani myöhässä lähdin kaahailemaan kohti Myllyä, johon olin sopinut treffit varsinaisen kuskini kanssa. Yllätyin, kun kaupungissa oli liikennevalot päällä ja mietin, että ei meillä Seinäjoella ennen kuutta! Onneksi olin reffipaikalla ihan ajoissa. Hyppäsin kuskini kyytiin ja posoteltiin järjettömän sumun läpi Helsinkiin.


IMG_7200-1
IMG_7205-1
IMG_7223-1

Työhommat saatiin pakettiin neljän maissa päivällä. Kuskini olisi tahtonut messujen kautta kotiin, mutta ylihintaisen parkkimaksun takia käänsimme nokan kohti Turkua käymättä Messukeskuksessa. Siinä 12 h tuntia hereillä ja reissussa oltua alkoi väsymys painamaan jo ihan mukavasti ja mielessä pyöri vain kaikki rasvainen ruoka. Kävin nappaamassa lähikaupasta jotain höttöleipää ja suklaata mukaan, jotta sain iltapalaksi lämpöisiä leipiä ja noh, sitä suklaata, just in case.


IMG_7234-1
IMG_7239-1

Tänään onkin sitten vain möllötelty kotona rauhassa, vaikka tuo aurinko tuolla mukavasti paistaakin. Seuraavaksi ohjelmassa on rentoilua leffan parissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti