torstai 5. maaliskuuta 2015

Kiitollisuuslistaus

Jotenkin musta tuntuu, että tänne kaduilla.fi siirtymisen jälkeen musta on tullu hirveen jäykkä tän bloggaamisen suhteen. Oon kirjottanut lähinnä liikunnasta ja ruuasta vuorotellen. Ihan kuin mun päässä ei olisi liikkunut mitään muuta viimeseen pariin viikkoon. En mä kyllä tiedä mikä lopulta on se totuus.


Yksi totuus on ainakin se, että välillä huomaan jännittäväni elämästä tulevan yhtä vaikeaa kuin vaikka vuosi sitten ja välillä taas osaan rentoutua ihan täysin. Sillä tavalla miten en ole rentoutunut vuosiin. Sellainen krooninen stressi, se menee ihmisessä niin syvälle, että siitä eroon pääseminen on ilmeisesti hyvin pitkä prosessi. Nyt vedellään toista tai kolmatta kuukautta ilman sitä kaikkea taakkaa harteilla, mikä vielä vuonna 2014 mukana kulki ja vasta tällä viikolla olen välillä istunut hymyillen itsekseni ollen samalla hyvin kiitollinen muutamista ihmisistä ympärilläni.


Kävin tänä iltana rauhoittumassa yin joogassa ja sielläkin kerkesin menemään niin lötkömötkörentopötköksi, etten enää tiennyt mistä toinen jalka alkaa ja mihin se toinen loppuu. Olin vain yksi kokonainen mötkylä. Ja todella kiitollinen siinä hetkessä.


Mutta ettepäs tiedäkään mikä on ehdottomasti paras juttu, mitä Turusta saa kaupan pakastealtaasta! Joku voisi ehkä luulla, että jäätelö, mutta ehei! Suomalaiset vadelmat. Kupittaan Cittarista.


IMG_7034-1

 

Mä tiedän, että jos olisin normaali aikuinen, minun tulisi itse poimia omat vadelmani kesällä pakastimeen. Ainakin jonkun määritelmän mukaan. Jonkun sellaisen oman määritelmän, koska eihän meillä kotona mitään toisen poimimia marjoja pakasteesta löydy vaan ihan itse poimittuja. Enivei, sellainen vattupuskissa möyriminen saattaa olla hankalaa tällaisen kerrostaloasujan mielestä, kun ei tiedä missä edes on lähin paikka, josta vadelmia voisi päästä poimimaan. Niinpä Kupittaan Cittarin pakasteallas on paras paikka poimia marjoja pakkaseen. Olin tänään hyvin kiitollinen suomalaisista vadelmista.


IMG_7066-1

 

Olin myös kiitollinen siitä, kun aurinko paistoi.

Ja siitä, että oli miehen kokkausvuoro. Hän tekee maailman parasta jauhelihamömsmömsruokaa.

IMG_7077-1

IMG_7088-1

IMG_7123-1

Joogan jälkeen kurkkasin vielä lähikauppaan, josko sieltä löytyisi vaaleanpunaisia tulppaaneja ja kyllä! Vieläpä niinkin edulliseen hintaan kuin 3,5 euroa kimppu! Joku nainen siinä höpötti mulle kaivaessaan sangoista valkoisia tulppaaneita, että kyllä niitä ainakin 2 kimppua pitää olla. Hymyilytti, turkulaiset puhuu mulle!


Ehkä minäkin yritän nyt löytää jostain taas mun hyvin alkaneen bloggausflow'n :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti