keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Korkeita mastoja

Miten on mahdollista, että maaliskuisena iltana ulkona kasvoja hyväilee lempeä tuulenvire ja fiilis on kuin helteisen kesäpäivän päätteeksi, kun aurinko on jo laskemassa? Turkulaiset, miksi olette pimittäneet tämän itsellänne?! Miksi kukaan ei ole koskaan kertonut näitä ylistystarinoita Turun keväästä? Haloo ei tarvitse muuttaa Espanjaan, kun voi muuttaa Turkuun ♥ (Olen kuullut paljon juttuja kuinka turkulaiset asuu talvet Espanjassa..)


Tunnen itseni tänään huonoksi ihmiseksi, koska en käynyt lenkkeilemässä tuossa mahtavassa kevätsäässä. Jotenkin vain jämähdin juomaan teetä noin tunniksi kotiin töistä, kaupasta ja pakettiautomaatilta tultuani ja sitten olikin jo kello hurjan paljon ja ääääääh. Kävin kuitenkin ulkona kameran kanssa ja paluumatkalla raahasin the paketin autosta sisälle. Hurjasti tuolla ulkona oli turkulaisia juoksentelemassa ja mietin vaan, että jotkut sentään tekevät muutakin kuin jämähtävät paikoilleen sen jälkeen, kun ovat jo pönöttäneet töissä paikoillaan sen 8 tuntia. Miten ne tekee sen? Ne vaan lähtee? Ne ei kirjoita blogipostausta siitä kuinka nyt ei oikein jaksanut? Tekosyyni tänään: heräsin viideltä, olin töissä puolitoista tuntia aiemmin kuin normaalisti, jäin jumiin kaupan jälkeen pakettiautomaatille ja sitten se pitkän kaavan mukainen teen juonti.


Mutta ei hätää! Olen sentään eilen harrastanut hyötyliikuntaa pyöräillen keskustaan ja huomenna on Katin kanssa ulkoilutouhuja.


Eilen oli Hansan Lindexissä Vip-ilta, jonne tietysti piti päästä hyödyntämään -20 prossaa kaikesta sekä mahdollisuus moikata Sallaa pitkästä aikaa!

IMG_7604-1

IMG_7602-1

Olin jo aiemmin kiinnittänyt Lindexissä huomiota tuohon kirjainpaitaan ja nyt se oli sitten pakko hankkia. Onhan se nyt aika hieno! Eikö vaan? Sopii erityisen hyvin mun muutenkin niin mustaan tyyliin, josta en vaan tunnu pääsevän eroon.


Ja koska voin, kumoan edellisen lauseen heti seuraavalla kuvalla:


IMG_7654-1

Mutta kun ulos roskia viemään on vaan parasta vetää New Balancet jalkaan ja ottaa kevyin naulakosta löytyvä takki niskaan.

IMG_7682-1

Voikohan näihin maisemiin koskaan tottua kunnolla? Korkeat mastot ja Wärtsilän nosturit vasten taivaanrantaa. Jotenkin niin upeita joka kerta ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti