keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Leskenlehtiä pyydystämässä

Jokohan sitten olisi aika niiden maanantaisten positiivisuuskuvien?


Maanantaina aamu valkeni rauhallisesti ponipeittojen alta auringon pilkistäessä pimennysverhojen raosta. Mulla oli ansaittu vapaapäivä ja mieli tietysti positiivisin odotuksin ladattu. Iltapäiväksi oli sovittu treenit Katin kanssa ja siihen asti saisin rötkötellä vapaasti kotona. (Treenit tosin peruuntuivat myöhemmin..)


Aamupalan syömisen jälkeen en enää kestänyt auringon lämmittävää paistetta ikkunoista vaan oli pakko lähteä metsästämään kameran kanssa leskenlehtiä ulkoa. Tiesin, että niitä on jo!


IMG_7258-1
IMG_7263-1
IMG_7294-1


Kiersin ja kaarsin, mutta leskenlehtiä ei näkynyt. Ehkä vikana on tämän kaupunginosan maaperä sekä se, etten vielä tiedä missä kaikkialla täällä leskenlehtiä kasvaa. Puoliksi jo luovuttaneena lähdin kotia kohti poiketen vielä yhdessä paikassa, josta pölähti äkillisesti pitkä korvapari kivikasan taakse jähmettyen..


IMG_7303-1

Pupujussi!! Rusakko? Cityjänöjussi? Ei väliä mikä otuksen rotu on, mutta kyllähän minä sille puhuin. Se kuunteli hetken aikaa hullun kameranaisen höpötystä ennen kuin tuumasi, että piä kuule tunkkis tää on mun Turku ja lähti menemään.


Niin ja ne leskenlehdet.


IMG_7313-1

Siellähän ne, taloyhtiön kukkapenkissä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti