perjantai 27. maaliskuuta 2015

Lisää makoilua

Viikon viimeinen saikkupäivä, perjantaipäivä. Olen tänään tehnyt sitä samaa kuin kaikkina muinakin päivinä tällä viikolla. Ryöminyt aamulla sängystä sohvalle peiton alle, pelannut puhelimella, lukenut somea, istunut välillä koneella ja sitten taas takaisin sohvalle puhelimen kanssa. Ainoa ero muihin päiviin - tänään tein pakolliset työt pois, koska olen ensi viikolla ihan oikealla lomalla. Sellaisella, että voin poistua kotoakin johonkin, jos vain tämä tauti suo.


IMG_7922-1

Vaikka olenkin ollut kipeä, erityisesti eilen, kahvista en ole kuitenkaan voinut luopua. Aamuteekin on tullut kiltisti juotua joka päivä. Tauti ei siis ole ollut niin kova kuin viime kerralla sairastaessa, mikä tietysti on ihan hyvä ja ehkä huomenna olen taas asteen paremmassa kunnossa. Kahvipaketit on kivasti auki, en tiedä missä mun patterikippo on, jonne nuo kuuluisi.


IMG_7936-1

 

Marjoja olen koittanut edelleen napsia, ne kun selkeästi ovat tosielämän superfoodeja. Eilisen ja tämän päivän mixeissä ovat olleet tyrni, mustikka ja vadelma. Luin tänään tyrnistä, että se on oiva marja esimerkiksi ripulin ehkäisyyn. C-vitamiiniahan siinä on todella paljon (165 mg/100 g).


Villasukat ovat myös tärkeä superfood.


Jospa huomenna pääsisi kauppaan ja voisi syödä muutakin kuin kauraleipää ja marjoja. Hassun hauskaa perjantai-iltaa teille! Mä jatkan blogien lukemista ja otan ehkä pari matsia tankkipeliäkin. Lämmin mustaherukkamehu saattaisi myös maistua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti