tiistai 17. maaliskuuta 2015

Maaliskuun LivBox

Maaliskuun LivBox saapui minulle noudettavaksi varmaan viikko sitten. Siihen mennessä olin jo spoilaantunut, kun instagramissa näin jonkun kuvan ja sen jälkeen törmäilin muutamissa blogeissa postauksiin aiheesta.


IMG_7596-1

1. Oxygen & Moisture shampoo ja hoitoaine Dove. Kosteuttaa ja tuuheuttaa näin lyhyesti sanottuna. Mä en ole käyttänyt viimeiseen vuoteen muuta kuin apteekista saatavaa shampoota, koska mun päänahka on päättänyt olla hankala. Itse asiassa justiin pari viikkoa sitten ostin pitkästä aikaa jotain muuta ja nyt mun päänahka on ihan rikki. Siihen päälle pesin kerran tolla Dovella ja joudun seuraavaksi kaivamaan jostain jotain hyvin hellävaraista ja hajustamatonta päänpesuainetta, koska eihän tästä nyt vaan mitään tule näin. Nämä Doven aineet kuitenkin ihan kokeilun arvoisia niille, joiden pää kestää normaaleja kemikaaleja.


2. Provocalips Rimmel. Tätä en ole vielä edes testannut. Lupaa värin pysyvän huulilla jopa 16 tuntia.


3. Love Story EdP Cloé. Aiiiiikamoisen terävä tuoksu. Mä taidan tykätä vähän pehmeämmistä tuoksuista.


4. Bright Now Vitamin C Lumene. Tämä oli kiva! Olen lätrännyt tällä muutamana aamuna eikä otsa kiillä työpäivän päätteeksi samoin kuin aiemmin. Aika jees! Suosittelen!


5. Fresh Me Up! Bangerhead Professional. Kuivashampoo parhaasta päästä. Testasin just perjantaina ja oli kyl paras kuivashampoo, jota oon testannu.


6. Yummy Gummy -kynsinauhaöljy Nailfix. O-ou tämä puuttuu kuvasta! Mutta erityisen herkullisen tuoksuinen kynsinauhaöljy. Pyörittelin sitä ensin vähän epäuskoisena, että tarvinko mää muka tuollasta, mutta mikä ettei. Öljyt on kivoja.


Tänään muuten tuli joku sähköposti LivBoxilta, jossa kannustettiin pyytämään kavereita boxin tilaajiksi. Kiinnostaisiko sua? Vai tilaatko jo?

10 kommenttia :

 1. Moi, kommentoisin että tää uus kaduilla.fi blogialusta käyttäytyy tosi hassusti kun lukee Lumia-puhelimella sun blogia..lataa kyllä sivun mutta sitten jotenkin lähtee pois blogista ja samaa tapahtuu koko ajan..olisko jossain koodissa vikaa?

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitti kommentista! Välitän tietoa eteenpäin enemmän koodeista tajuaville :)

  VastaaPoista
 3. Mäki luen lumialla ja hyvin toimii...

  kynsinauhaöljykateus!

  VastaaPoista
 4. Hyvä sitten! Meidän koodaaja sano samaa, että hyvin toimii silläkin, vaiks Lumia.

  Marvasin, että tuo kynsinauhaöljy puhuttelee sua :)

  VastaaPoista
 5. iPhonella toimiii, mutta lataa jotenkin tuskaisen hitaasti (ehkä 10 sekuntia, voi tätä nykyaikaa), muokkaa sivuilla ei vastaavaa oo. Myös näistä kommenteista haukkaa näköjään rivien loput pois. Ihan tiedoksi vaan.

  VastaaPoista
 6. Eikä :P Omalla puhelimella toimii kyl ihan moitteettomasti, voisko se vanha sivuhistoria vaikuttaa ihmisillä?

  VastaaPoista
 7. Joo, en tiedä mikä omaa Lumiaani (635) vaivaa mutta alkaa siis lataamaan sivua, saattaa ladata sen mutta sitten "sulkee" nettiselaimen hetken päästä itsessään, tulee teksti "jatketaan" ja sit se selain sulkeutuu automaattisesti. Ei ole millään muilla nettisivuilla käynyt vastaavaa. Ohjelmistopäivitys myös tehty eilen et pitäis olla käyttöjärjestelmäkin päivitetty ja selaushistoria tyhjätty.
  Epäilen edelleen et jossain koodissa joku mättää mobiililaitteille tms? Täytyy jatkossa lukee vaan tietokoneen kautta sit.

  VastaaPoista
 8. Hidas se on kyllä avata mobiilissa. Ja on mullakin joskus tiltannut selaimen kun yrittänyt avata, mutta sellasta nyt sattuu joskus niin en tiedä onko erityisesti tän ongelma. Myös purkkimafiaa on vaikee välillä lukea puhelimella, että ehkä wordpressissä tarvis vähä panostaa tohon mobiilioptimointiin yleisesti.

  VastaaPoista
 9. Hmph. Melkeen pitää toivoa, että tuo ratkeaisi jollain pyhällä hengellä. Meillon kyl kovasti duunailtu täs viikon sisällä ton pääsivun koodien kanssa, etten tiedä voisko sit liittyä jotenkin siihen koko juttu, että sieltä koodista olisi joku asia muuttunut. Itelläkin eilen illalla lopulta aika hitaasti latas tän sivun ja tänäkin päivänä vielä, mutta latas kuitenkin lopulta. Mitään itsestään sulkeutumista ei iphonella tule, pitää ehkä jossain vaiheessa testata tolla työ-Lumialla.

  VastaaPoista
 10. Joo, huomasin tänään saman. Tota purkkimafiaa en ookkaan tainnu puhelimella hirveesti lukea, vois kokeilla ihan vertailun vuoksi.

  VastaaPoista