tiistai 3. maaliskuuta 2015

Maissipastaa ja ripsaria

Joko mennään nukkumaan?


Viime aikojen normaalia urheilullisempi sekä spirulinampi elämä on tuonut mukanaan paremman arkikestävyyden eli en ole nukahtamispisteessä siinä kello 16-18 välillä vaan vasta 22-23. Tänään kuitenkin heräsin niskat solmussa, suoritin työpäivän pää solmussa ja tuossa 16-18 hieroin otsaani, jotta kipu lievittyisi. Päänsärky yleensä tuo mukanaan myös uskomattoman väsymyksen ja sellaisen tukkoisuuden, ettei vaan oikeasti jaksa punnertaa yhtään mitään. Sohvarötkö on päänsärkypäivien se juttu.


Jännää näissä päänsärkypäivissä on se, että ne ovat viimeisen puoli vuotta liittyneet aika vahvasti ripsiväreihin. Älkää naurako!! Oikeasti! Ripsivärit! Haluaisin pystyä todistamaan itselleni etten ole mitenkään yliherkistynyt meikeille, mutta en tiedä onko se mahdollista. Yleensä otsakivistys loppuu, kun pesen ripsarit pois. Niin kävi nytkin. Mistähän löytäisi lisää allergisille sopivia ripsareita? Testasin viimeksi luonnonkosmetiikkaa ja se oli ihan ok kai. Tänään korkkasin Cliniquen pötkylän, jonka kai pitäisi sopia herkkäsilmäsille, mutta.. Noh, joko ne oli niskat tai sitten oikeasti tuo ripsiväri. Huomenna annan toisen mahdollisuuden Cliniquelle vielä, sitten nähdään!


IMG_6973-1


Paita ja hame molemmat Zarasta!


IMG_7006-1


IMG_7009-1

 

Päivän ruuaksi piti saada maissipastaa joten sekottelin sekaan kuvassa näkyviä aineksia. Maissipasta on ihan ylihyvää. Ootteko maistaneet? Tuohon päälle jostain syystä tekisi hirveästi mieli vihersmoothieta jostain syystä, mutta olen sen verran laiska, että taidan syödä salaattia suoraa purnukasta, eh.


Nyt taidan siirtyä iltatoimiin eli rullailemaan pohkeita ja selkää.. Sitten sänkyyn! Jos vaikka huomenna ei tarvisi aamulla torkuttaa taas tuntia..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti