torstai 26. maaliskuuta 2015

Mansikkakengät

Jos flunssa pitkittyy, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen. Ja niin minä käännyin tänään. Sain diagnoosin ja lääkityksen, jes! Kun aikuisilla flunssa usein saattaa mennä poskionteloihin, niin minulla se menee korvaan. Viimeksi vuonna 2013 ja nyt taas. Onneksi ei tällä kertaa aivan niin rajusti kuin viimeksi.


Olin kirjoittanut kesäkuun viimeisenä päivänä 2013 korvatulehduksesta näin: "Älkää ikinä hankkiko tätä tautia. Ikinä." ja olen edelleen samaa mieltä. Olen ollut tänään kipeämpi kuin koko viikolla, vaikka tänään on ensimmäinen päivä ilman minkäänlaista kuumeilua.


Iloinen puoli koko hommasta on nyt se, että tästä alkaa parantuminen! Lisäksi ulkoilutin tänään tosi iloisia kenkiä:


IMG_7906-1 Ulkoilutusreissun jälkeen olin niin rikki, ettei muuta kuin sohvalle peitto korviin ja Kukka Laakson toimistotyöläiskirja auki nenän eteen.. IMG_7909-1 IMG_7914-1

Naureskelin joka toiselle kappaleelle. Uskomatonta kuinka Kukka osaa kirjoittaa niin hyvin. Jos olet jämähtänyt toimistotuoliin kuten minäkin, suosittelen lukemaan tuon kirjan. Pistää miettimään kuinka paljon enemmän sitä voisi liikkua, jos vain liikkuisi. Ja että olisiko se jopa todella terveellistä. Ja kuinka paljon se nyt haittaa, vaikkei aivan heti jaksa juosta 10 kilometriä.


Maatessa ja naureskellessa olen ehtinyt myös miettimään johtuuko naureskelu vain tästä kipeästä olemuksesta. Onhan se väsymyshihittely kuitenkin aika hauskaa. Varsinkin yksin kotona. Sille kyllä melkein repesin tuolla rappukäytävässä, kun lääkärireissulta kotiin tullessa yritin avata kämpän oven painamalla nappulaa auton avaimesta. Jännä, kun ei ovi auennut eikä mikään edes vilkuttanut.


Ainiin! Eräs asia, jonka opin tänään tuosta Kukan kirjasta. Kuulemma testosteroni on sellainen hormoni, joka mm. nostaa optimistisuutta. Täten päättelin, että karvaiset ihmiset ovat optimisteja ja karvattomat pessimistejä. Eikö? Ei siis ihme, että olen niin pörröinen. Eikun siis optimisti! Höhö! Ootko sä pörröinen optimisti?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti