keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Myydään flunssa

Luulin vuosia, etten voisi tulla kipeäksi, koska satun nyt vaan olemaan sen verran superihminen. Kyse taitaakin olla siitä, etten ole altistunut ympäristössäni kipeille ihmisille vuosiin. Nappasin jostain itselleni flunssan siinä missä ihan kaikki muutkin ihmiset vähän väliä tekevät.


Tämä flunssa on siinä mielessä kätevä, että se vain pahenee vanhetessaan. Luulisi, että tästä alkaisi vähitellen parantua, mutta paskat.. Ihme, jos huomenna ei ole vielä enemmän kuumetta, kun pitäisi jo vähitellen alkaa olla työkuntoinen. Eilen kävin pyörähtämässä ihmisten ilmoilla ja näytin vielä varmaan ihan terveeltä:


IMG_7858-1

..toisin kuin tänään.

IMG_7878-1

Olen koko viikon lähinnä maannut sohvalla pelaten puhelimella. Tai nukkuen. Mitä muutakaan sitä?

IMG_7891-1

Pyysin jo sunnuntaina miestä tuomaan kaupasta inkivääriä. Kerroin hänelle vielä tuntomerkit, että varmasti tuo oikean puupötkylän. Olen hihitellyt jo monta päivää sille, kun hän toi niitä inkiväärin palasia 4! Voidaankin sitten koko loppuvuosi olla terveitä ja syödä vaan inkivääriä.


Minun mielestä tämä flunssa saisi nyt kadota johonkin pois ja saisin keskittyä alkavaan lomaani! Jos nyt edes 2 työpäivää pystyisi hoitamaan ennen lomaa, ei voi olla liikaa vaadittu..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti