sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sunnuntaikäppäilyä

Täällä sitä istuskellaan lenkkivaatteet päällä odottelemassa seuraavaa tankkipelimatsia. Samalla räpelsin kuvan kuntoon tätä postausta varten ja laitoin Clash of Clansissa klaanisotaukkelit tulemaan. Seuraavan tankkipelimatsitauon aikana pitäisi varmaan lapata ruokaa lautaselle ja sitä seuraavalla tauolla hoidella suihku. Pohkeetkin tarvisi taas rullailla lantiosta ja alaselästä puhumattakaan.


Vielä pari tuntia sitten ei ollut mitään muuta tekemistä kuin sohvarötköttelyä leffoja vahdaten. Ekaksi kateltiin Tom Cruisea jossain avaruusmötikkäseikkailussa ja sitten Brad Pittiä, kun se ajeli Furylla Saksassa. Tomppa-leffa oli ihan viihdyttävä, panssarivaunuleffa jotenkin välillä jopa ahdistava. Sohvalta oli myös erittäin hyvä huudella tähtäämisestä ja haukkua Tigeria paperitankiksi ihan kuin tässä nyt jonkun pelin perusteella panssarivaunuista jotain tietäisi. Eh. Maailmansa kullakin?


IMG_6930-1

Kävin tosiaan käppäilemässä pienellä lenkillä ihan testinä mitä tällä kertaa tuo koipiosasto sanoisi. Juoksinkin jonkun 5 minuuttia testin takia myös. Kyllähän ne jumit sieltä taas löytyivät, mutta eivät ehkä niin pahasti kuin aiemmin. Lisäksi lenkin loppupuolella kaupassa tallustelu rentoutti pohkeet lopulta ja nyt tosiaan ei tarvisi kuin sivellä rullalla taas penikat auki. Kyllä ne siitä vielä jaloiksi muuttuu, hitaasti tosin.


Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti