sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Uudet pöksyt

Mulla on jo vuosia ollut tapana käydä tsekkaamassa lähes päivittäin mitä uutta Gina Tricotin nettisivuille on lisätty. Täällä Turussa asuessa se on erityisen kivaa siksi, että aina voi lähteä käymään livenä liikkeessä, jos silmiin osuu nettisivuilla jotain kivan näköistä. Joku viikko bongasin sivuilta uudet omaa silmää miellyttävät treenipöksyt ja niinpä ajelin perjantaina töistä suoraan Myllyyn. Keskustan Ginassa ei jostain syystä myydä treenivaatteita, mutta Myllyssä kyllä.


IMG_7520-1

Näyttääkö toi mun nilkka edelleen vähän epänormaalilta? Sen nyrjähtämisestä alkaa olla niin monta kuukautta, että voisi mun mielestä alkaa jo palautua.. Enivei, pöksyt pääsi tänään ulkoilemaan mun mukana. Kävin reilun tunnin kävelylenkillä auringon paisteessa. Oli niin lämmin, että miten muka ensi viikolla voi joku takatalvi tulla vielä?


Jalkojen rääkkämisen jälkeen on parhautta käpertyä sohvalle viltin alle teemukin kanssa.


IMG_7555-1

Tällä kertaa tv:ssä pyöri Vampyyripäiväkirjoja.

Se olisi sitten huomenna maanantai. Pitää jatkaa harjoituksia lenkkeilyn suhteen sitten.

Ps. ensi viikolla luvassa kosmetiikka-aiheista postausta!

2 kommenttia :

  1. Kerkee nyt muuta laittaa, mut ettei vaan ois murtunut se sun nilkkas? Näyttää pahasti saman tyyliseltä kuin mun sormi, jonka loukkasin joulukuun lopussa. Mun sormi kaiketi murtunut, tai jotain pahempaa. En vaan voinut käydä silloin aikoinaan lääkärissä, kun oli just muuttotouhut ja kättä sormineen tarvittiin, vaikkakin kipeenä. Nyt sillä jo pärjää, mutta tuollainen mollukka siinäkin on ja sattuu huonot asennot, eikä taivu kunnolla.

    VastaaPoista
  2. Apua kuinka pelottava vaihtoehto! Mäkään en ehtinyt aivan heti seuraavana päivänä lääkäriin, mutta kuitenkin ihan parin päivän sisällä ja se täti tuumas, että normaali nyrjähdys. Huonostihan se taipu toiseen suuntaan, mutta nyt jo kuitenkin ihan normaalisti ilman kipua. Ei se muutenkaan ole kipeä kai ollut enää kuukauteen tai pariin, mutta mollukka on ja pysyy.

    VastaaPoista