torstai 16. huhtikuuta 2015

Blogimaailman lempparit just nyt

Jälkeenpäin huvitti sen verran tuo oma avautuminen siitä kuinka ei ollut mitään jännää blogiluettavaa, niin ajattelinpa sitten listata teille mitä blogeja sitä tulee luettua eniten innoissaan.


hannatic

Ihan ekana tietysti ihanainen ystäväni Hannatic, jolla on muuten tänään synttärit! Olen aina ihaillut hänen kirjoitustaitoaan. Hannatic kirjoittaa niin sujuvaa ja hyvää tekstiä, että sitä on aina ilo lukea. Kynsitic, Lunatic ja Nekkutic tuovat tietysti myös plussaa koko touhuun!


ansku

Sitten mun yksi suosikki on Peace & Style. Löysin Anskun blogin joskus viime vuonna ja olen siitä lähtien rohmunnut jokaisen postauksen alusta loppuun täydellisellä tarkkaavaisuudella. Olen jopa lukenut kaikki tekstit enkä vain katsellut kauniita kuvia. Anskun teksti on myös jotenkin tosi sujuvaa joten en yhtään näkisi huonona ammatinvalintavaihtoehtona kirjoittamiseen liittyviä asioita.


annieveliina

Annieveliinan kuvat syynään aina tarkkaan, koska hänkin on innostunut valokuvaamisesta kuten minäkin. Hänen höpötykset on niin hauskoja, että ne on aina pakko lukaista läpi. Hassu tyttö :) Blogimaailma kaipaa lisää annieveliinoja!


cheat clean

Kian blogi Cheat Clean aukeaa myös aina etusijalla mun välilehtiin. Hän on usein kirjoitellut kiukuttelevasta masustaan ja ahmin tietysti tietoa itseeni aiheesta kovalla mielenkiinnolla.


tickleyourfancy

Saran blogista ahmin kaikki treenipostaukset aina innolla.


kissis

Kissis pitää ehdottomasti myös aina tutkia, koska ollaan vanhoja tuttuja ja Kissiksellä on kiva blogi!


salla

Näin turkuuntumisen myötä Focus on Fashion on ahkerassa luennassa. Salla osaa kirjoitella sen verran rempseästi, että postauksen lukemisesta jää aina hyvä mieli.


Kertokaahan teidän lemppariblogit! Onko mitään hyviä, joita mäkin voisin alkaa seurata? Sun oma blogi? Millaset blogit on parhaita?

2 kommenttia :