tiistai 21. huhtikuuta 2015

Brunssilla bloggaajien kanssa

Sunnuntaina pääsin pitkästä aikaa tapaamaan turkulaisia bloggarityttöjä, joita olin nähnyt viimeksi kesällä! Paitsi Marian näin kyllä viime kuussa ohimennen Lindexillä :) Reetan sekä Riikan ja Jennan näkemisestä oli vierähtänyt tosiaan aikaa vähän kauemmin ja Susannan tapasin nyt ekaa kertaa. Kivaa oli taas kuten aina! Parasta, kun bloggaajien kanssa voi puhua bloggaamisesta ja samalla tietysti mustista nahkarepuista sekä unelmoida isoista blogimiiteistä.


Huomasin joku aika sitten, että puhun todella harvoin kenellekään ääneen bloggaamisesta enkä oikeastaan edes mieti koko asiaa "normaalien" ihmisten seurassa. Jotenkin tuntuu luontevalta puhua bloggaamisesta vain bloggaajien kanssa, koska heitä nyt luultavasti aihe ainakin kiinnostaa vähän ja heiltä voi saada eri näkökulmasta vinkkivitosia tiettyihin asioihin. Lisäksi bloggaajaa voi aina pyytää ottamaan asukuvia eikä tarvitse kuluttaa aikaa miljoonaa vuotta selittämiseen pitääkö kuvassa olla pää vai varpaat vai kenties molemmat yhtä aikaa.


Kun puhuu asiasta ääneen jollekin, se kehittää itseä jotenkin tosi paljon. Siksi tykkään "oikeissa töissäkin" livetapaamisista ja koulutuksista paljon enemmän kuin puhelinpalavereista yms. tietokoneen välityksellä tapahtuvista. Kun saa puhua kollegan kanssa, siitä vaan jää käteen paljon enemmän! Siksi ihmisten on kai tarkoitus ollakin sosiaalisia eikä hukuttautua kaiken tämän tekniikan alle? Ajatuksia pitää saada vaihtaa!


Me valittiin brunssipaikaksi Samppalinna. Tykkäsin siitä tosi paljon viime vuonna, kun käytiin boyfriendin kanssa. Hyvää oli ruoka nytkin, mutta tuli syötyä jotenkin tosi paljon vähemmän suolasia. En voi väittää etteikö vaihtoehtoja olisi ollut ja mätin sentään pekoniakin lautaselle, mutta silti. Toisaalta ihan hyvä, kun en syönyt itseäni mihinkään ähkyyn asti.


IMG_9499-1 IMG_9505-1 IMG_9510-1 IMG_9514-1 IMG_9516-1 IMG_9518-1 IMG_9525-1 IMG_9535-1 IMG_9544-1


Törkkäsin ulkona kameran Marian käteen ja tuumasin, että jatkossakin saa ottaa sitten mun asukuvat. Tosi pitkä aika, kun oon edes itse ottanut mitään asukuvia ja kävi kyllä mielessä, että ehkä taas pitäisi välillä.

IMG_9545-1


Neule - Lindex, hame - Zara, leggingsit - H&M, kengät - Adidas


IMG_9548-1 IMG_9563-1


Maria pääsi myös Reetan hovikuvaajaksi


IMG_9566-1Jennalla ja Riikalla taas on aina ihan omat kuvausdiilit


Turussa on kyllä tosi paljon mahtavia asukuvauspaikkoja joten ei tässä varmaan auta kuin aina raahata kuvaaja johonkin metikköön, että saan kans kuvia useammin! Sekin on tosin ihan kivaa, ettei niitä asukuvia ota ihan joka päivä, kun nykyään voin käyttää samoja renttuja päivästä toiseen eikä ketään kiinnosta. Oon kyllä kuullu juttuja, että jotkut bloggaajat käyttää esimerkiksi viikonloppusin aikaa eri asujen kuvaamiseen, jotta on sitten jotain blogattavaa, mutta en ihan tässä vaiheessa kyllä lähde sellaiseen touhuun. Tykkään enemmän aidoista tilanteista ja se onkin useamman vuoden tainnut koitua kohtalokseni tällä alalla. Karsastan tosi paljon lavastamista ja muuta ns. keinotekoista. Ehkä pitäisi joskus opetella siitä pois ja yrittää nähdä kaaoksen keskellä kuvattavia kohteita, joista voi vaan rajata sen kaaoksen pois. Kauniit kuvat, kukapa niistä ei tykkäisi.


Tai sitten voisi ihan jatkaa taas siivousprojektia joku päivä, kyllä se kaaoskin täältä pian katoaa ;)


Enivei, bloggaajatytöt, blogit ja bloggaaminen on mun kiinnostusasioissa tällä hetkellä korkealla, koska onhan tää nyt vaan tosi kivaa puuhaa pulputtaa menemään ja te kaikki pääsette lukemaan, kun taas painelen julkaise-nappulaa!! :)

8 kommenttia :

 1. Jee kiva että asukuvat onnistuivat! :)

  VastaaPoista
 2. Oli kiva nähdä taas ja ihana postaus! Ehkä vaihtelu virkistäisi ja seuraavaksi joku muu saa ottaa mun/Jennan asukuvat ;) Vaikka pakko myöntää että en vieläkään osaa olla normaalisti jos siellä kameran takana on joku muu kun Jenna :D Mutta hei, ois niin kiva jos joskus tulisit ottaa meille niitä treenikuvia! Ja tietty samalla vähän treenaamaan meidän kanssa!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! :)

  Todellakin tahon mukaan! Jos kunto ei riitä mihinkään muuhun niin aina voi ottaa kuvia :D

  VastaaPoista
 4. saittepa kivoja kuvia. Oli tosi mukava tutustua ja toivottavasti nähdään toistekin.:)

  VastaaPoista
 5. Iliman muuta ja muut iliman! :D Pohjalainen sanonta, joka tarkoittaa, että tottakai! :)

  VastaaPoista