torstai 23. huhtikuuta 2015

Höpönlöpön löpsispöö

Mä täällä hihkun joka toinen minuutti miehelle "mitä sitten tehtäis, tehäänkö jotain, pitäiskö tehä jotain" enkä kuitenkaan tee mitään, vaikka energiaa kyllä olisi enemmän kuin Obelixilla, joka putosi taikaliemipataan. Energia on voimaa, eiksje, ihan sama asia!


Nukuin viime yönä ihan taju kankaalla. En edes muista milloin olisin viimeksi nukkunut niin syvästi. Olen tällä viikolla nukkunut ihan normaalin hyvin muutenkin, mutta viime yö oli vielä enemmän. Viime viikollahan nukuin jotenkin ihmeellisen huonosti, valvoin joka yö jostain syystä, jota en tiedä. Hyvä kuitenkin, ettei se seurannut tälle viikolle, koska ilman unta minusta tulee epäihminen. Sitten en todellakaan tee yhtään mitään, jos vähänkin väsyttää. Nyt ei väsytä joten on jopa kapasiteettiä duunata jotain, jos vaan haluaa.


Hyvän yöunen vinkkini ovatkin tämän viikon kokemusten perusteella: magnesium ennen nukkumaanmenoa, lenkkeily viimeiseen mahdolliseen aikaan eli minulla se iltaseitsemän ja sopivan kevyt iltasyöminen. Ei mitään raskasta mättöä enää yhdeksältä illalla.


IMG_0143-1

Iltateen olen ottanut takaisin ohjelmistoon. Se olikin vuosia poissa. Ja ihan turhaan kaiketi. Ennen vanhaan viiskytkiloisena rimpulana kotikotona illalla nälkäisenä saatoin keittää teetä vielä yhdeksän pintaan illalla eikä se ikinä vaikeuttanut nukahtamista. Edesauttoi vaan rimpulana pysymistä. Jossain vaiheessa myöhemmin tulin vainoharhaiseksi ja lopetin iltateetouhut, koska onhan teessäkin kofeiinia. Nyt kuitenkin juon aina teetä, kun tulen töistä kotiin. Elämä on paljon parempaa, kun sallii itselleen hyviä asioita ja stressaa vähemmän.


IMG_0169-1

Eilinen Garnierin tukkamaski taisi hoitaa asiansa ihan hyvin, kun hiussuortuvat ovat tänään tuntuneet erittäin sileiltä ja kiiltävät kuin hyvin syöneen kissan turkki. Värikin on sen verran kohdillaan, että pitää nyt vaan pysyä poissa kampaamoista etten vain mene pilaamaan niitä. Miksi on niin vaikeaa olla tekemättä hiuksilleen mitään?


Sen verran tänään touhusin, että löysin taas erään kadoksissa olleen jutun. H&M:n hameen:


IMG_0190-1

Olen joutunut käyttämään koko kevään jotain Zarasta ostettua hamosta, kun tuo H&M-hame oli hukassa.Vihdoinkin keksin missä se saattaisi lymytä ja nyt se on jälleen tallessa.


Löysin myös sen toisen silmän piilaritkin tänään vahingossa :D Nyt on sekin asia hoidossa! Mukavasti näin justiin ennen kesää.


Puhutaanko tässä välissä sitten vaikka linnuista? Törmäsin nimittäin tänään ja eilen siihen aamujen viidakkolintuun eli mustarastaaseen. Täällä on ihan uskomattoman paljon niitä!! Wikipediasta löytyvän kartan mukaan niitä pitäisi kyllä elää ihan Seinäjoellakin, mutta enpä koskaan aiemmin ole nähnyt tai kuullut kuin nyt Turussa. Sen laulu kuulostaa ihan kesältä ♥


Ainiin hei ennen kuin painelen tästä tankkipelin pariin! Kuulin tänään, että blogilista lopettaa toimintansa kesäkuun alussa! Olen ihan järkyttynyt edelleen tästä!! En ole koskaan oppinut seuraamaan blogeja bloglovinin kautta, mutta nyt on pakko opetella. Niinpä poistin jo blogilistan linkin sivupalkista ja kehoitan nyt teitä kaikkia näppäilemään itsenne seuraajiksi bloglovinista. Päivitän toki postaukset myös faceen, mutta bloglovin on ajantasaisempi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti