keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Iltalenkin jälkeen

Suuren suuri ihme on tapahtunut! Minä rikoin omia rajojani! Kyse on niinkin naurettavasta asiasta kuin itse itselleni asettamat aikataululliset rajoitukset, joihin on sisältynyt kaikki nämä aikaista heräämistä (5-6) vaatineet vuodet iltaurheilua koskeva sääntö, että urheilla ei vain voi kovin myöhään. Minun "kovin myöhään" on aina ollut "viimeistään kuudelta pitää aloittaa", vaikka oikeasti menen nukkumaan vain omissa haaveissani kello 21:00. Toisin sanoen ajattelin nyt lopettaa pelleilyn ja alkaa elää kuten muutkin elämästä selviävät ihmiset. Näinpä lähdin ulos tuossa seiskan pintaan ja kävin kipittämässä pienen lenkin. Katsotaan tuijotanko kattoa vielä puolilta öin vai tuleeko uni kenties vain vähän paremmin.


Vain liian mukavuudenhaluinen tekosyitä keksivä ihminen voi asettaa itselleen tällaisia esteitä harrastaa liikuntaa. Hah! Siitäs sait minä ite!


Onko teillä mitään tällaisia elämää rajoittavia ongelmia itsenne kanssa? Tarviiko sun herätä aikaisin? Urheiletko myöhään?


Ei se lähteminen mitenkään superhelppoa kuitenkaan ollut. Tulin kotiin joskus kuudelta vasta, olin nälissäni ja eteisen lattialla oli uusi Gloria (joka muuten on ihan paras akkojen lehti ikinä!!). Nappasin pari riisikakkua ja nopean mustaherukkateen ennen kuin ryhdyin vaihtamaan vaatteita. Tänään on myös taas hiustenpesun aika joten sama kai se oli hakea vähän hikeä pintaan ennen kuin päästän itseni suihkuun testailemaan Garnierin houkuttelevan näköisiä tukka-aineita. Tai siis toista noista, luultavasti otan eka testiin ton kuvassa alimmaisen purnukan.


IMG_0118-1 IMG_0131-1

 

Suihkun jälkeen lämmitän herkkuruokaa ja pääsen vihdoin sohvalle rötköttämään tuon Glorian kanssa! Ei muuta kuin menoks!

2 kommenttia :

  1. Moi, löysin blogisi sattumalta Turku-aiheisia blogeja etsiskellessäni ja voi vitsit, että ottamasi kuvat ovat hienoja ja tekstisi hauskoja! Jatka siis samaan malliin. :)

    Täällä on yksi elämäntaparajoittunut ihminen, joka yleensä säntää heti aamuvarhaisella lenkille, mutta joka yllätti eilen itsensä skippaamalla aamulenkin ja painumalla juoksemaan vasta illalla. Edelleen kyllä tykkään enemmän aamujuoksusta, mutta välillä on hyvä rikkoa itselleen asettamia rajoja ja muistaa elää.

    VastaaPoista
  2. Ai vitsit kiitos palautteesta!! :) Oma blogisi vaikutti myös kivalta!

    Pitäisi myös muistaa välillä kokeilla kaikenlaista uuttakin eikä tosiaan jumittaa aina samassa :)

    VastaaPoista