perjantai 10. huhtikuuta 2015

Jeeeeeeee Veikkausliiga alkaa!! (ja kuva-arvoitus)

Ei vitsit mikä myöhäisillan aivosumu iski tänään tunnin peltolenkin jälkeen, kun piti kotimatkalla käydä Kupittaalla hakemassa LivBox postista. Ensinnäkin ajoin Kuppiksen ekan risteyksen ohi, sitten toisen ja lopuksi olin jo melkein kotona ja oli pakko tehdä uukkarit. Noh, kaupan pihassa aloin kaivaa laukusta sitä maksikirjeen hakukorttia, mutta ei näkynyt. Tsättäsin miehelle, jotta näkyskö korttia eteisessä ja sain kuvan koodista. Jonotin postissa ja aloin miettiä, että ei saateri onkohan se hakupäivä vasta huomenna, kun ei noista aina oikein tiedä. Tai tietäisi, jos olisi lukenut kortin toiselta puolelta päivämäärän ja kellonajan. Pääsin tiskille ja näinhän se oli, huomenna!! Voi ristus! Kävin kuitenkin kaupassa samalla, ettei nyt aivan turha reissu, mutta ärsyttää silti, kun en tajunnut lukea sitä korttia takapuolelta. Fiilistelin vaan päivän postisaalista, kun tuli just ne 2 asiaa, joita olen odottanut; LivBoxin hakukortti ja eräs hassu kirje:


IMG_8496-1

Tuota olinkin jo odotellut! Tällä viikolla jo hieman malttamattomana, koska kausi alkaa täällä Turussa sunnuntaina ja jännästi vastakkain pelaa FC Inter - SJK. Nykyisen asuinkaupunkini joukkue ja entisen asuinkaupunkini joukkue. Ja kun se entinen oli futisvalokuvauskohteenani kuitenkin edelliset 2 kautta. Nyt onkin mielenkiintoista katsoa kumman joukkueen hyökkäyspäätyyn asetun kuvaamaan. Jotenkin pitäisi kai opetella kuvaamaan neutraalisti. Vähän kotijoukkuetta ja vähän sitä toista myös.


Lenkillä kävin Katin kanssa, mutta siitä lisää tarinaa kuvien muodossa huomenna tai lauantaina tai joskus, kun kerkeää. Pakko kuitenkin yksi kuva laittaa näytille arvoituksen muodossa:


IMG_8613-1

 

Kuka keksii mitä hetkeä ennen tämän kuvan ottamista on tapahtunut?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti