lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lauantaita

Mä oon tänään järjestellyt paikkoja ja nyt on tosi hyvä mieli sen takia. Kun on saanut jotain aikaiseksi! Tästä on taas hyvä jatkaa projektia viimeistään maanantaina.


Yleensä muu tekeminen ja siivoaminen poissulkevat toisensa. Esimerkiksi usein saatan käydä kaupassa tai kaupungilla sen sijaan, että siivoaisin ja kun tulen takaisin, en enää saa mitään aikaiseksi. Tänään kuitenkin siivoilin sen jälkeen, kun olin ensin käynyt asioilla keskustassa.


Keskustassa oli markkinat, edelleen vaalipöhinät ja lokit rivissä.


IMG_9399-1

IMG_9412-1

IMG_9446-1

IMG_9452-1

IMG_9483-1

Saaliini kyliltä. Tyhjäsin koko Wikken! Herbinan vartalosuihke oli ikävästi päässyt vuotamaan ja nyt meidän lakanat tuoksuu siltä. Tietysti miehen puolelta.

Muistin käydä Clasulta hakemassa retkijakkaran huomiseksi futiskuvausta varten, jes! Pääsen edes vähän matalemmalta ottamaan kuvia. Nyt jatkuu vielä illan tankkipelit hetken aikaa. Olisin kyllä kohta taas jo ihan valmis sohvalle rötköttämään.

2 kommenttia :

  1. Mitä sun sohvarötmäämiseen kuuluu? Telkkaria vai netflixiä tms? Suosituksia?

    VastaaPoista
  2. No Magic Mikea tänään :D En oo netflixiä katellu koko keväänä, kun tv:stä tullu mastercheffejä ja topcheffejä jatkuvasti. Flash vaikutti hyvältä sarjalta, en tiiä onks sitä Netflixissä vielä..

    VastaaPoista