maanantai 13. huhtikuuta 2015

Maanantaihöpöttäjä

Hämmentävää kuinka moni on käynyt ihailemassa eilisiä kuviani Interin pelistä SJK:ta vastaan. Katsokaa, osasin jo ajatella asian näin päin, kotikenttä ensin! Toivottavasti te futiskuvien perässä tulleet käytte täällä uudelleenkin. Sivupalkista löytyvät kaikki kätevät kanavat seurata minua ja blogiani.


Mikähän luontoäidillä oli Veikkausliigan alkua vastaan, kun päivänä ennen sekä jälkeen on aurinko paistanut kovinkin lämpimästi. Lauantaina kävin pyörähtämässä pyörällä kaupungilla ja mietin kuinka hienoa tuo pyörällä veivaaminen onkaan. Turussa pyöräily on kyllä oma taiteenlajinsa, kun täytyy välillä pujotella autojen seassa. Pitäisi päästä yli siitä ja lähteä rohkeasti laajentamaan omaa pyöräilyreviiriä.


IMG_8681-1

IMG_8686-1

IMG_8727-1

Joku ilta vilkaisin Kupittaan Cittarin teehyllyjä ja vahingossa löysin aivan uskomattoman aarteen! Kirsikkateetä!! Ah se tuoksuukin niin ihanalta, aaaah! Tämä voi jopa syrjäyttää Liptonin mustaherukkateen hetkeksi.


IMG_8736-1

 

Lauantai-iltana kasailin kaikki futisteemaan sopivat kynsilakat olohuoneen pöydälle, joista sitten sunnuntaina lopulta valkkasin muutamat kynsiini asti. Siniseen en ole tyytyväinen. Jostain täytyy nyt sitten metsästää jatkoa ajatellen FC Interin värinen sininen kynsilakka. Olinkin pitkään haaveillut sinisistä kynsistä jollain kummalla tavalla, mutten ikinä saanut aikaiseksi toteuttaa asiaa. Nyt onkin hyvä syy sille.


IMG_8761-1

IMG_8771-1

Olen alkanut vähitellen hermostua siihen, kun omat tavarani eivät ole vieläkään oikeilla paikoillaan eikä sen myötä täällä voi koskaan olla siistiä. Niinpä olenkin tehnyt hienoja aikatauluja päässäni tiettyjen asioiden siivoamiselle. Onneksi tältä päivältä peruuntui auton siivoamisen tarve joten se jääkööt ensi viikolle. Tärkeämpää olisi nyt saada tähän asuntoon jonkunlaista järjestystä. Luoja kuinka mua väsytti tänään, koska viime yönä olen luultavasti nukkunut silmät auki tai jotain.. Töiden jälkeen keittelin teetä ja sitten vaan kiukulla siirryin järjesteltävien laatikoiden kimppuun. Mies tuli töistä ja joka kerta käydessään keittiössä hihkaisin hänelle "katso kulta, siivosin!" ja joka kerta hän katsoi ympärilleen naureskellen "yeah right beib". Vaikka sainkin taiottua muutaman laatikon puhtaaksi tuolta sekamelskasta, niin eipä se kyllä oikein missään näy. Siivoilun keskeytti muutenkin kesärenkaiden kaivaminen varastosta auton perälle, koska satuin lukemaan tänään uutisen netissä, jossa sanottiin, että huomenna tarttis jo olla kesärenkaat. En tajua! Minä hieman pohjoisemman alueen tyttö olin vasta alustavasti ajatellut koko kesärengasasiaa. En todellakaan ollut siinä kohdassa, että renkaat autoon ja vaihtotalliin. Kai se on pakko nyt sitten.


IMG_9327-1

 

Huomenna jatkuu siivoustouhut, mutta keskiviikkona pidän vapaata, koska joudun heittämään Helsingin keikan ja kotiudun sieltä turhan myöhään.

Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti