torstai 2. huhtikuuta 2015

Maaseudun rauhaa

Hejssan! Eilen ei tullutkaan kirjoiteltua, kun koko päivä meni lähinnä matkustamiseen. Vaikkakin oltiin liikenteessä kahden pysähdyksen taktiikalla ja pysähdyttiin muutenkin vaan A:lla alkavissa paikoissa, oltiin Vimpelissä vasta kasin jälkeen illalla. Mukavaa vaihtelua retkeen toi se, että googlemapsi ohjasi meidät Kurun kautta. Taisin ajaa ekaa kertaa ite sen mutkareitin.


Täällä Vimpelissä asuu tuollainen musta kollieläin, joka ei välitä musta enää ollenkaan. Huutaa vaan, että päästä ulos nyt heti.


IMG_8127

IMG_8141

Rankka päivä ollut tänään. Ollaan kierretty koko järvi, kun piti käydä kaupassa ja Alkossa. Niille tiedoksi, jotka eivät tiedä: järvi = Lappajärvi ja Alko löytyy molemmista Alajärveltä sekä Lappajärveltä. Alajärvellä käytiin luontaistuotekaupassa ja Lappajärvellä Alkossa.


IMG_8163

Alajärvellä satoi lunta, Lappajärvellä paistoi aurinko.

IMG_8166

Äiti halusi käydä Lappajärvellä pienessä kahvilassa, joka itse asiassa olikin hyvin tyylikäs ja laadukas paikka. Kiltti musta kissa on kahvilan nimi. Latte oli upea kahvitaideteos!


IMG_8174

IMG_8177

Lappajärveltä Vimpeliin ajellessa turkulaiselle piti esitellä Itäkylässä tien vieressä laiduntavat karvaiset lehmät (ylämaan karjaa kuulemma), höhö! On tämä maalaiselämä kyllä niin erilaista kuin asua ihmisvilinän keskellä Aurajoen rannalla. Täällä ei vilise kuin peltoja, metsää ja mieletön määrä joutsenia!


IMG_8184

IMG_8197

 

Nyt taidan mennä tekemään kinderkakkua, kun ei täällä oikeen ole kirjoitusrauhaa. Pohojalaiset mölisöö jatkuvasti jotain.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti