tiistai 7. huhtikuuta 2015

Oijoi

Näin alkuviikosta olisi voinut taas iskeä herkkupäiväkirjaa tulille, mutta minäpäs en nyt enää jaksa kyhätä sitä. Oli ja meni. Palaan asiaan joskus taas, jos alkaa kiinnostamaan. Tällä hetkellä enemmän kiinnostaa mm. oma ruokavalio ihan yleisesti (mitä söisin välipalaksi töissä), valokuvata pieniä yksityiskohtia illan aikana ja tämän viikon aikataulut.


Olisi pitänyt tänään käydä kaupungilla, mutta olin ihan sekaisin, kun pääsin töistä kotiin. Töttöröö. Pää huusi kofeiinin perään. Keitin teetä ja lopulta tokenin vähän ennen kuutta, jolloin oli jo aivan liian myöhäistä lähteä kiikuttamaan sykemittaria kelloliikkeeseen patterin vaihtoon joten päätin touhuta muita juttuja ja hoitaa patterit vaikka lauantaina paremmalla ajalla. En jaksanut lähteä edes kävelylle, vaikka ulkona oli ihan superlämmin. Tällaista tämä on parin viikon lomailun jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä. Kai. Emminä tiiä tryykääkö muut ihmiset vaan lenkille ulos, vaikka kuinka päässä heittäisi.


IMG_8375-1

IMG_8396-1

Pitäisi varmaan ensinnäkin kammeta itsensä hieman aikaisemmin töihin aamulla, jotta sieltä pääsisi päivällä aikaisemmin pois ja sitä kautta voisi ehtiä tekemään vielä jotain ennen iltakuutta. Ikuinen kierre.


Mutta hei! Pääsiäisenä löysin tuon sykemittarin kellon, jonka luulin olevan täällä Turussa. Nyt pääsen lenkkeilemään sen kanssa eikä tarvitse puhelimesta kytätä sykkeitä, jes!


IMG_8397-1

IMG_8405-1

IMG_8410-1

IMG_8424-1

 

Huomenna ja torstaina sitten onkin taas iltaohjelmaa eikä pääse tällä tavalla nauttimaan arkirötköilystä. Jotenkin tuntuu tosi kiireiseltä tämä koko huhtikuu, mutta se on ihan huijausta, koska ei mulla ole kalenterissa ohjelmaa kuitenkaan aivan joka päivälle.. Jokaiselle viikonlopulle kyllä tuntuu olevan, ehkä se kiireen tunne johtuu siitä.


Noniin, seuraavaksi yksi matsi tankkipeliä ja sitten menen kyllä surruuttamaan smoothieni kasaan. Ihanaa, kun pian saa taas mennä nukkumaan! :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti