torstai 9. huhtikuuta 2015

Pyärryksissä

Luulin syöneeni tänään niin ison annoksen päivällistä, etten tarvisi edes erikseen iltapalaa, mutta pyh, taas on nälkä. Ehkä pelkkä salaatti ei sitten vain riitä meikäläisellä tai ainakin sitä olisi pitänyt syödä vieläkin isompi annos. Ei muuta kuin jääkaapille tämän kirjoittelun jälkeen.


Hurjan mielenkiintoinen säätila vallinnut tänään. Työkaveri tuumaili iltapäivällä, että pihalla alkaa olla jo aika vaarallista, kun kamat lentelee miten sattuu. Osasin siis odottaa, että nuttura lähtee varmasti päästä (tai olisi lähtenyt, jos minulla nutturakampaus olisi ollut). Sitä en kuitenkaan osannut ihan odottaa, että minun muuttokamaa täyteen ahdettu pösöni miltei lähtisi lentoon työpaikan pihasta, mutta aika tehokkaan oloisesti tuuli tuntui ottavan sen alle. Tuli aika kiire lähteä liikkeelle sen pienen tuulenpuuskan jälkeen. Huh! Ajoin äkkiä turvaan tänne kerrostalojen keskelle Turkuun, täällä ei tuule läheskään yhtä paljon..


Myöhemmin seikkailin aivan uusissa maisemissa..


IMG_8428-1

Ja ihailin uutta huulimeikki-Kikoani vessassa..

Untitled

Nyt pökerryn ihan justiin joten menen tekemään jonkun överi-iltapalan ja huomisen työpäivän smoothiekin pitää taas sekoittaa. Oli ihan loistava idea (kiitos vaan Hannatic!) työpäivän välipalaksi smoothie, jonka teen valmiiksi edellisenä iltana jo. Kantsii testata, jos on myös mietityttänyt välipalajutut!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti