perjantai 17. huhtikuuta 2015

Terveyssandaalit ja raitasukat

Muistatteko aikaisemman postaukseni asioista, jotka olivat hukassa? Noh, nyt olen taas tehnyt löytöjä! Etsiskelin jo tammikuussa kosmetiikkasäkeistä toisen silmän piilareita, mutta eipä vaan laatikkoa löytynyt mistään. Päättelin sen jääneen joihinkin Vimpeliin matkanneisiin tavaroihin. Väärässä olin! Eilen illalla järjestelin viimeisiä astioita omille paikoilleen keittiössä. Löysin sen piilaripaketin. Arvatkaa missä oli! No tietysti kattilassa!! Miten minä en ymmärtänyt silloin tammikuussa kattilasta etsiä piilareita?!


Tällä välin toki se aiemmin tallessa ollut piilaripaketti on tietysti jo hukkunut johonkin, krhm. Ehkä se on eteisessä. Tai vessassa. Katsotaan, jos tulee ensi viikolla vastaan.


Toinen hieman kauemman aikaa hukassa ollut pari onnellisesti jopa löysi toisensa. Näitä minä olen etsinyt jo vuosi sitten, kun terveyssandaalimuoti alkoi kolkutella ovia. Minulla on ollut vuosia sitten käytössä äitin eräät sandaalit siivoussandaaleina. Seinäjoella yksiössä asuessa kuitenkin olin ehtinyt hukkaamaan ne muutossa johonkin. Toinen kyllä löytyi kenkäsäkeistä yhdestä kaapista, mutta toisesta ei ollut mitään havaintoa. Toinen tallessa ollut matkasi tänne Turkuun ja pysyi tallessa, se hukassa ollut löytyi ihan sattumalta jostain jätesäkistä Vimpelistä, kun äitin kanssa kollasimme läpi tavaroita, jotka voisin ehkä pakata autoon mukaan Turkuun. Ai vitsit!


Nyt mulla on tulevaa kesää varten hienot sandaalit ja vielä hienommat sukat!!


IMG_9378-1

IMG_9385-1

IMG_9393-1

Sukat ostin Lindexistä joskus taannoin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti