maanantai 6. huhtikuuta 2015

Uusi koukutuspeli: DomiNations

Yleensä nämä vapaapäivät menevät meillä niin, että pelailemme tankkipelissä tuplat, teemme ruokaa ja rötkötämme.


Tänään ei ole mennyt.


Latasimme molemmat eilen illalla uuden mobiilipelin DomiNationsin ja jäimme heti koukkuun. Olemme pelanneet sitä samoin kuin Clash of Clansia silloin puolitoista vuotta sitten; taukoamatta hiljaa itseksemme. Välillä jompi kumpi kommentoi jotain uutta saavutustaan tai kertoo jonkun vinkin peliin liittyen.


IMG_8366-1

IMG_8371-1

Pelissä rakennetaan omaa kylää kuten Clash of Clansissa, mutta pelissä on enemmän erilaisia ominaisuuksia. Peli alkaa kivikaudelta jatkuen avaruusaikaan asti. Jokaisella kaudella saa valita maailman ihmeistä jonkun tukemaan toimintaa omassa kylässä. Pronssikaudella oli ainakin Stonehengeä ja Akropolista tarjolla kahden muun ihmeen lisäksi. Rautakaudella saa valita minkä maalaiseksi alkaa, vaihtoehtoja on 7. Itse ajattelin ruveta tietysti roomalaiseksi, koska muistoa Settlers kolmosesta on pakko kunnioittaa. Roomalaiset hyökkäsivät aina ja pilasivat mun pelin.


Tavallaan aina inhoan uusissa peleissä sitä, kun olen aina niin pihalla alussa. Tässä pelissä se ei kuitenkaan haittaa paljoakaan, kun se vie niin mukanaan. Kylän aidat on esimerkiksi ihan miten sattuu, mutta eiköhän niillekin oikeat paikat löydy, kun pääsen pronssikaudelta eteenpäin.


Nyt pitää mennä jatkamaan, nuo kylän miehet on varmaan jo vapautuneet edellisistä rakennushommista ja tarvivat lisää tekemistä.

2 kommenttia :

  1. Oih, kiitos vinkistä. Ja pelivinkit kelpaa tulevaisuudessakin!

    VastaaPoista
  2. Eipä mitään! :) Kiva kuulla, että tällaiset jutut kiinnostaa niin tiedänpähän ensi kerralla postata, kun taas löydän jotain uutta kivaa.

    VastaaPoista