perjantai 29. toukokuuta 2015

70D came back

Tänään oli sellainen päivä millainen mulla oli elämässäni vuosi sitten joka päivä. Silloin oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että olin poissa kotoa 12 tuntia. Työpäivän päälle piti aina mennä salille tai kauppaan tai jopa molempiin. Jos ei ollut salipäivä, luultavasti oli kahvipäivä Hannaticin kanssa.


Olen todella iloinen nykyään siitä, että joka päivä ei tarvitse olla menossa 12 tuntia putkeen ennen kuin pääsee kotiin rauhoittumaan. Pääsen jopa tulemaan töistä suoraan kotiin, juomaan teetä ja sitten miettimään mitä seuraavaksi. Ennen jatkoin töiden jälkeen vapaa-ajalla suorittamista eikä se todellakaan tuntunut hyvältä. En aio palata siihen enää ikinä.


Tänään olin reissussa vain 11 tuntia, mutta väsyihän siinä, kun piti suoraan töistä keskustaan ja sieltä Katia auttamaan yhdessä projektissa. Kierrettiin lopuksi vielä Skanssin kautta pois. Alkoi kaupunkiajelu tosissaan väsyttää, mutta jaksoin ajaa kotiin kuitenkin ajamatta kenenkään päälle.


IMG_3769-1

Parasta tässä päivässä on kyllä se, että sain rakkaani jo kotiin kamerahuollosta. Ihanan nopeaa toimintaa JAS tekniikassa! Runko ja kittilinssi ovat kuin uudet ainakin ulkonäöllisesti. 450D lähti kierrätykseen (suljin säpäleinä) ja 50 mm jäi sinne vielä hoitoon. Harmittava takaisku, sillä kovin halpaa ei ole tarkennusta korjata objektiivista, mutta korjattavahan se on. Edessä sen korjaus olisi kuitenkin lopulta ollut.


Nyt voisi ryömiä sängyn puolelle, yksi jakso The Tomorrow Peoplea ja sitten aivot pois päältä. Huomenna perjantai, jes!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti