sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Blogipolulle ne blogit menneet on

Kun muutin keväällä bloggerista tänne Kaduilla -portaaliin, jossa käytetään wordpressiä blogipohjana, en olisi ikinä arvannut jääväni koukkuun blogin tilastoihin. Olin kyllä bloggerin aikoina tietysti käyttänyt google analyticsiä, mutta en tsekannut sitä mitenkään aktiivisesti. Nykyään olen päivittäin kärryillä siitä, mistä blogiini tullaan ja minne täältä mennään. Niinpä olenkin aika huolestuneena seuraillut kuinka edelleen suurin osa ihmisistä rynnistää tänne blogilistalta, joka on katoava luonnonvara (se loppuu tänään/huomenna/nyt!!). Nyt jos koskaan kannattaisi opetella joku muu blogien vaanimisjärjestelmä kuten noin kuukausi sitten ehdottamani Bloglovin tai itsellenikin aivan uusi tuttavuus suomalainen Blogipolku.


Sinne ne blogit menneet on. Minä löydyn sieltä nyt myös.

capture-20150531-113617

Vaikuttaa ihan veikeältä systeemiltä. Sinne voi lisätä blogipostauksensa eri välilehdille, jos blogissa on meneillään jokin arvonta tai haaste.


Oletteko te lisänneet bloginne blogipolkuun jo? Aiotteko pysytellä bloglovinin käytössä?


Itse olen vihdoin ja viimein jopa surffaillut eri blogiportaalit läpi eilen illalla, aiemmin niiden pääsivut saivat olla minulta rauhassa. Nyt totesin sen kuitenkin olevan ihan pätevä tapa hankkia uutta luettavaa. Tästä huomaa kuinka internetkäyttäjä, kuluttaja ja asiakas on laiska. Kaikki pitää tuoda nenän eteen valmiina! :) Painakaahan siis nappulaa! Kliks!


http://blogipolku.com/plugin/blog-button?blogId=1167

2 kommenttia :