tiistai 5. toukokuuta 2015

I'm doing it wrong

Äh, pohjejumi tuli takaisin. En ymmärrä. Tai siis oli kai se aika selkeä sen sunnuntaisen jalkajumilenkin jäljiltä, mutta ajattelin sen paranevan nopeasti. Pöh.

IMG_1431-1

IMG_1442-1

Kävin tänään kävelemässä New Balanceilla, kun taas se sunnuntain jalkajumi iski Adidakset jalassa.

IMG_1445-1

 

Adidakset löysivät tiensä kaappiini, kun kävin joku aika sitten vaihtamassa hutitilauksen Stadiumissa johonkin vähän järkevämpään. Hutitilaukseni oli pronaatiotuetut New Balancet, joilla en tosiaan tee mitään, koska tähän asti ainakin askeleeni on ollut kovin neutraali. Krhm, tai justiin niin neutraali kuin näillä koivilla voi olla. Noista Adidaksen kenkuleista näkee muuten hienosti kuinka erilailla astun jaloillani? Tekstit ovat kuluneet ihan eri kohdista. Aika epäilyttävää.


Nuo Adidakset on ilmeisesti aika hyvin topatut, kun ei niillä tunnu koskaan mikään tärähtely kovin hyvin. New Balancet taas istuvat jalkaani kuin sukka, aivan erilaiset kuin Adidakset!


Molempi hyvempi, pohkeet ilmeisesti haluavat tulla taas murjotuksi venyttelemällä, kylmägeelillä ja rullalla. Ja jos ei muu auta, täytynee käydä voimistelemassa taas joogassa joku ilta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti