tiistai 12. toukokuuta 2015

Isadoraa

Hmm onko kellekään koskaan käynyt niin, että on ajatellut meikkaavansa ihan vähän vaan ja sitten lopputulos onkin kuin olisi lähdössä hienoihinkin juhliin?


Minä pengoin kosmetiikkasäkkejäni päivällä, kun tarvitsin illaksi naamaan jotain tehokasta aurinkorasvaa. Iltaa kohti alkoi aurinko porottaa mukavan lämpöisesti ja kun olin lähdössä ulos pariksi tunniksi, oli naamaan saatava jotain tehokasta suojaa. Löysin aurinkorasvan lisäksi vanhoja Isadoran meikkejä, jotka näyttivät todella kivoilta.


IMG_1983-1 IMG_2011-1 Tuo vaalea pötkylä on siis huulikiillon tapainen hässäkkä, jota en osannut vangita kuvaan aivan niin kimaltavana kuin se on. Piti vähän ehostaa ulkotouhuja varten, vaikka kyseessä olikin "vain" futismatsi. Sitten vahingossa lähti vähän käsistä.. IMG_2042-1 IMG_2045-1Luomilla Isadoraa ja huulilla myös.

Loppujen lopuksi ei se aurinko tainnut paljoakaan naamaan osua vaan häipyi johonkin katsomon taakse ja viimeisen tunnin hytisin sormet jäässä. Futiskuvia luvassa toivottavasti heti huomenna tai ainakin viimeistään keskiviikkona!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti