keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kamerakaluston huoltopäivä

Kyllä omistamastaan tavarasta on vaikea luopua. Jopa väliaikaisesti. En olisi millään halunnut tänään lähteä pois JAS tekniikasta sen jälkeen, kun jätin suurimman osan kameraromppeistani sinne huollettavaksi. Kuinka outoa oikeasti jättää valokuvausvälineistö jonkun toisen käsiin ja häipyä paikalta laukku tyhjillään? Todella murheellinen tilanne.


Ensisilmäyksellä se objektiivi, jossa väitin olevan vikaa, onkin ehkä terve, kun taas se objektiivi, jonka piti olla terve, saattaakin olla rikki. Enkä välttämättä oikein paljon riemastu, jos rakas lapseni 50 mm on rikki! Ainoa onni onnettomuudessa on se, että nyt on Rajalan digiviikko ja tuota kamerasälää saa todella mielenkiintoisilla hinnoilla hankittua, jos tarve on.


17541767453_6437ee9f7f_b


Koska JAS meni kiinni viideltä ja minä olin siellä varttia vaille, lompsin kuitenkin ulos liikkeestä ja pyöräilin täl puol jokke kuvaamaan puhelimella edes noita uskomattoman hienosti kukkivia tulppaaneja.


Eipä tässä nyt sitten auta kuin odotella tuomiota kahdesta objektiivista ja kahdesta rungosta. Kyllä! Minä kaivoin vuonna 2013 "err 99" 450D:n kellarista ja päätin vihdoinkin haluta kuulla mikä siinä nyt sitten oikeasti meni rikki kesken Ilves-SJK -matsin kesällä kerran Tammelassa. 70D:tä odottelee kunnon putsaus ja sen peilin tms tsekkaus. Mömmöt pois mun kameran sisuksista mur!


Pakko aina postailla näin alkuillasta, koska loppuillat on pyhitetty hyvälle ruualle ja sarjalle. Tällä kertaa tulossa halloumsalaattia ja The Tomorrow People.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti