keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Leveälahkeiset housut

Tulipa nukuttua päikkärit! Ollut koko päivän ihan mieletön perjantaifiilis, enkä vain pääse yli siitä! Kai tämä vähän onkin kuin perjantai, kun huominen on vapaa. Se oikeakin perjantai on myös vapaa mulla.


Koko viikko on taas ollut aikataulutettu mukavasti alun alkaenkin. Vaikka eilen väsytti kuin pientä eläintä, oli pakko lähteä käymään kaupungilla kaupoissa, kun tarvitsin jotain siistimpää päälle pantavaa kuin nuo iän ikuiset sukkikset ja leggingsit. Oli ihan hyvä shoppailureissu, sillä löysin paljon kaikkea kivaa. Mm. housut:


IMG_2618-2

IMG_2628-1

 Paita - Zara, housut - H&M, kengät - Adidas


Musta tuntuu, että noista housuista tulee mun uudet ikuisuuslempparit! Niissä on tosi korkea vyötärö, jonka päätin vielä toistaiseksi piilottaa lörppäpaidan alle. Eikä hei ollut yhtään outoa piiiiitkän pillihousukauden jälkeen pukea päälle leveät lahkeet! Ihanaa vaihtelua!


IMG_2636-1

Ulkona oli mieletön tuuli ja sade, kun otin näitä kuvia. Pitkästä aikaa asukuvia, vitsit! Toinen vaihtoehto olisi ollut valokuvata puolen kilon karkkisäkki, jonka kävin ostamassa Prismasta. Siellä oli irtokarkit alessa. En ymmärrä mistä yhtäkkiä on tullut karkkihimotus, kun en todellakaan ole koskaan tässä kaikessa isokokoisuudessani syönyt mitään karkkeja. Ihan on suklaalla tuotettua kamaa tämä olemus. Karkeista tulee niin ällö olokin nopeasti, ettei mitään rajaa. Mutta noh, tulipahan ostettua. Itse asiassa Prisman irtokarkkivalikoima oli paljon paree kuin Cittarissa. Lukeeko kukaan karkkimaestro mun höpinöitä, onko kukaan huomannut tätä samaa?


Onko muillakin perjantai vapaa vai aiotteko kokea tällä viikolla vielä monta maanantaita ja perjantaita?

Ps. jotenkin kaihertaa mieltä, kun Hämeenlinnassa on tomaatteja tomaatteja -festarit ja me ei olla tehty elettäkään lähteäksemme sinne. Olisi periaatteessa lauantaina mahis mennä. Ansku, voidaaks tulla teille yöks? :D

4 kommenttia :

 1. Joo, mä olen töissä kyllä mutta ei kai se mitään haittaa :D

  VastaaPoista
 2. ^^ Mikä ANKU?! :D :D

  Terkuin AnSku

  VastaaPoista
 3. Höhöö!! Itse asiassa tossa matkalla googletettiin, että Turus on omat festarit syksyllä :) mennään siis sinne, ehkä sit joku toinen vuos Hämeenlinnaan :)

  VastaaPoista