lauantai 30. toukokuuta 2015

Pari luontokuvaa

Jaa mitäs oliko tää toukokuun viimenen viikko? En halua edes ajatella kuinka nopeaa aika menee. Jotenkin en vaan vieläkään pysty uskomaan, että on jo kesä. Tai ainakin ihanan vihreää.


Nyt on muuten eka viikonloppu tässä kuussa, kun ei ole mitään menoa. Aion levätä!! Nimittäin harvinaista herkkua tämä, sillä seuraavat kaksi viikonloppua sitten taas saakin olla menossa tukka putkella pitkin Suomea. Jotenkin väsy painaa niin, että haaveilen taas lähinnä sohvasta. Voisi mennä lukemaan kirjoja tai katsomaan tv:tä, kunnes nukahdan. Alla kuitenkin muutamia pieniä tarinoita tästä päivästä, tästä elämästä..


P5290018-1

Käytiin tänään kaupoilla jossain Turun ja Kaarinan rajalla. Prismasta sai poistohintaan meikkei. Ostin pari huuliasiaa.

P5290036-1

P5290052-1

Dumlehommat eivät jostain syystä olleet mitenkään erityisen maittavia. Ehkä makuaistini on jotenkin muuttunut vuosien saatossa, tullut sokerin suhteen nirsommaksi. Hmph.


P5290059-1

P5290068-1

P5290088-1

Kävin pienellä kävelylenkillä kameran kanssa, nyt kun kamera taas on olemassa. Itse asiassa nämä eivät edes ole otettu Canonilla. Tämä oli rehellisesti sanottuna testikierros.


Tykkään ehdottomasti eniten tuosta viimeisestä kuvasta, entä te?


Vaikka join kahvia joku tunti sitten, päässä ei tunnu kiertävän enää yhtään mikään. Tämän takia perjantai-iltaisin ei kai pitäisi ikinä edes yrittää postata? Tai ainakin ehkä pitäisi miettiä vähän tarkemmin mistä aikoo postata.


Sanokaa te mulle jotain, kun mää en nyt osaa sanoa yhtään mitään.


Ps. ihmettelinkin miksi eilisen postauksen kuvaa oli jotenkin todella vaikea muokata oikean väriseksi Lightroomilla.. olivat tosiaan nollanneet asetukset huollon yhteydessä ja kuvat olivat .jpg eivätkä raweja..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti