tiistai 19. toukokuuta 2015

Sininen Biozell

Oletteko koskaan kuulleet kuningasideasta läträtä aamusuihkussa sinisen color maskin kanssa? Ai ette! No en minäkään ollut kuullut, mutta päätin tänä aamuna kokeilla. Jepjep.


Ensinnäkin Biozellin purnukan takana lukee "suojaa kädet". Arvatkaa välitinkö varoituksesta. Eheiii.. Siinä vaiheessa, kun aine oli jo päässä ja käsipohjat täysin siniset, pystyin kuvittelemaan kuinka kaikki muut ihmiset varmaan ihan oikeasti käyttää jotain suojakäsineitä käsitellessään noita aineita. Ei paljon naurattanut, kun sininen ei lähtenytkään ihosta vedellä eikä edes saippualla. Luultavasti sitä oli myös koko selkä täynnä ja kaikki muu mihin hiukseni vain ehtivät koskemaan.


Ainoa asia minkä keksin, oli rypsiöljy! Joskus saatiin maali lähtemään käsistä öljyllä joten miksi ei color mask.. Eipä vain tuntunut kuitenkaan käsiin tehoavan samalla tavalla, mutta sentään niskastani sain öljytyllä pyyhkeellä enimmät pois.. Tietääkö kukaan mikä olisi oikeasti auttanut?


Tukasta tuli ihan hauska!


IMG_3003-1
IMG_3005-1

Huitulapaita - Vila, toppi - BikBok, hames - Zara, leggingsit - H&M, läpsyttimet - Scholl


IMG_3006-1


IMG_3011-1

Asu- ja tukkakuvat otti Duussi, jonka kanssa kävimme nautiskelemassa kesän ensimmäiset jätskit rannassa! Oli namsista nams ihan kaikki! Duussi, auringossa kimalteleva Aurajoki, jäätelö..

IMG_3059-1
IMG_3070-1

 

Kyl maar, kesäkesäkesä! Ja siniset hiukset!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti