torstai 21. toukokuuta 2015

Viikon parhaat

Kurnauskis mikä viikko! Aurinko porottaa päivä päivältä kuumemmin, kesän eka jäätelö pistettiin kitusiin sinä päivänä, kun edellisen kerran postasin ja postissa tuli tänään Unelma itsestä -korttipakka. Luin ne pikaisesti läpi eikä sen jälkeen enää voi oikeastaan muuta kuin hymyillä.


Mielessäni nyt:


- Kosmetiikkabloggaajien tapaaminen lauantaina on aikaansaanut valtavan innostumisen meikkejä ja meikkaamista kohtaan. Olen hankkinut kaikenlaista uutta roinaa, vaikka vuosia elin hiljaisuudessa. Minulla on ollut kai aina jotenkin niin paljon meikkejä, etten ole vain enää vuosiin ostanut lisää esimerkiksi luomivärejä. Sunnuntaina ostin kuitenkin uuden nudepaketin, koska halusin. Se näytti kivalta.


IMG_2987-1

- Tein sunnuntai-iltana puhelimen kalenteriin itselleni muistutukset koko kuun loppuun asti jokaiselle illalle mitä pitää siivota. Kesäkuussa uusi kalenterointi. Sitten viimeistään heinäkuussa asunto on kesäkunnossa, kun meillä alkaa lomat! Tänään kalenterin mukaan täytyy järjestellä vaateasioita kaappeihin. Huomenna tiskaan.


- Ollaan alettu vihdoin ja viimein syömään salaatteja. Ennen syötiin päivällisenä/illallisena pastaa ja jauhelihamömmöä, nyt syödään salattia eri juustoilla ja proteiinilähteillä. Luulisi mahan pienenevän?


IMG_2993-1

Ma: salaattia, tomaattia, fetaa, paahdettuja siemeniä, pari kananmunaa ja kastike.


IMG_3072-1


Ti: salaattia, tomaattia, paahdettuja siemeniä, mozzarellaa, kanasuikaleita ja kastike.


IMG_3080-1Ke: salaattia, tomaattia, kurkkua, aurajuustoa, lohta ja kastike.


- Hermostuin viime viikolla, kun en ajanpuutteen takia muka ehtinyt ikinä lenkille joten päätin ottaa aamulenkit taas ohjelmaan. Kävin tiistaina hölköttelemässä tuolla jossain metiköissä, mutta sitten eilen säästin urheilut vasta iltaan, koska nämä kelit vähän kuin vaativat ulkona olemista. Kummallakaan lenkillä pohkeeni eivät napsuneet ja toimivat kuin normaalin ihmisen pohkeet toimivat. Vähän jumittivat, mutta antoivat kuitenkin periksi. Ja eilinen lenkkini kuitenkin oli asfaltilla, mistä jalkani noin yleensä eivät hurjasti tykkää.


- Katottiin Daredevilin eka kausi läpi. En tiedä mikä vastaava seuraavaksi, mutta jonkun se mies kai jo keksi. Kerron sitten, jos on joku mainitsemisen arvoinen löytö!


- Mun iho oli tosi hyvässä kunnossa pääsiäisen antibioottikuurin jälkeen. Eilen tapahtui se, mitä olen eniten pelännyt koko ajan eli saan leukaani taas jonkun ihonalaisen mörköpaukuran, jonka syytä en tiedä. Nyt en tiedä tuleeko nuo paukurat oikeasti mistään mitä syön eli tässä tapauksessa joko jogurtti tai ruisleipä. Vai auringosta? Vai mitä hemmettiä? Mutta ärsyttäviä ovat ja aion tappaa ne jollain ruusufinnivoiteella, joka tietysti ohentaa ihoa lisää aaaaaargh! Vihaan näppyjä.


- Meen lauantaina työlaivareissulle ja aion ostaa Polly-karkkeja.


- Noin muuten en aio ostaa todella pitkään aikaan irtokarkkeja. Yäk.


- Luin eilen uudesta Fitistä, että kireät lonkankoukistajat voi huonontaa juoksutekniikkaa. Huono ryhti, maha eteen ja selkä notkolle. Just sitä mietin eilen kävellessäni, että on kyllä jotenkin vähän vääränlainen olo ja ihmettelin eikö mulla enää ole vatsalihaksia ollenkaan. Fitin juttu selvensi tilannetta sen verran, että tästä lähtien aion venytellä koukistajat joka päivä sekä alan harrastaa vatsalihasliikkeitä. Löllömahasta teräsmaha! Yes!


Nyt tuli nälkä joten teetä keittelemään ja jotain välipalaa kaveriks!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti