sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Vimpelissä

Hurjasti reissaamista ollut tässä lähiaikoina. Etelä-Pohjanmaalle ja takaisin. Molempina viikonloppuina Turkuun takaisin tullessa lännestä päin on alkanut aurinko pilkistellä ja viimeistään Turussa se on jo paahtanut täysillä ihan kuin senkin mielestä olisi ihanaa, kun tulen takaisin tänne.


Eilen palaaminen oli erityisen kivaa, kun tiedossa oli reffit Kissiksen + muun seurueen kanssa. Vissiin taas pari vuotta mennyt edellisestä kerrasta, kun Kissiksen kans ollaan nähty. Kävin yllätyksellisesti moikkaamassa myös Pandaa, kun tajusin, että hänkin on kaupungissa! Nyt olenkin sitten yrittänyt googlettaa ketä ne kaikki muut nätit tytöt oikein oli, pitää laittaa blogit lukulistalle.


Palataanpa kuitenkin nyt takaisin torstaisiin tunnelmiin. Täällä Turussa oli tosi lämmin kesäpäivä silloin. Suhasin pihassa edestakaisin, kun autosta piti tyhjätä pari laatikkoa pois, jotta uutta mahtuu tilalle sitten Vimpelissä. Odottelin, että miesolento saa pakattua kamansa ja sitten menoksi. Oltiin ajettu melkein Huittisiin asti, kun tajusin lähteneeni ilman takkia. Vimpelissä ei todellakaan ole vielä mikään kesä tässä vaiheessa toukokuuta, vaikka sielläkin jo lämpöasteiden puolella pysytään jopa öisin. Noh, hyvin selvisin, vaikka pari kertaa takki olisi ollut ihan jees. Ainakin eilen Keskisellä, mutta onneksi sain auton melkeen oven eteen parkkiin, niin ei tarvinnut pitkästi palella.


Vimpelissä meitä oli vastaanottamassa entinen suuri nurmoolaispainija, nykyinen suuri maalaissaalistaja ja naapurikissojen karkoittaja, el Pipaaaaaaaar.


IMG_2666-1

Meow!


IMG_2713-1
IMG_2721-1

Pippuri ei tehnyt oikeastaan mitään muuta koko viikonloppuna kuin nukkui. Yleensä terassilla tai sisätiloissa omassa puussaan. Siitä on tullut jotenkin todella rauhallinen.


Perjantain tunnelmat..


IMG_2731-1
IMG_2746-1
IMG_2777-1
IMG_2787-1
IMG_2802-1
IMG_2834-1

Pienten päikkäreiden jälkeen lähdettiin näyttämään turkulaiselle kuinka keskellä mehtää jotkut ihmiset vaan oikeasti tänäkin päivänä asuu. 25 km lähimpään kauppaan! Isn't it madness? Turkulainen ei uskonut, että Sääksjärvelläkin niillä ihmisillä on intternetti.


IMG_2839-1
IMG_2843-1
IMG_2857-1
IMG_2873-1
IMG_2880-1
IMG_2890-1
IMG_2903-1
IMG_2923-1
IMG_2928-1

Lauantaina eli eilen olikin kotiinlähdön aika. Pösö pakattiin ja nokka kohti Tuuria. Kun nyt sattui olemaan mukavasti matkan varrella. Löysin kaiken mitä menin etsimään, vaikka Isadoran kojua en muistanut/jaksanut ratsata enää sitten. Kävin vaan nappaamassa yhden Victoria's Secretin tuoksun koriin enkä muuta oikein löytänyt kosmetiikkaosastolta, vaikka siellä onkin ihan kaikkea.. Ne Isadorat olisi olleet -40 prossaa ja mulle kelpais merkiltä yksi herkkäsilmäisten ripsiväri. Tuppaan kyllästymään samoihin ripsareihin tosi nopeasti, aina pitäisi saada vaihteltua vähäsen. Se on vaan nykyään hieman vaikeampaa, kun silmät eivät kestä enää ihan kaikkia kemikaalipläjäyksiä.


Ihan hyvään väliin toisaalta tuli tuo Vimpelin keikka, koska Turusta lähtiessä fiilistelin ympäröivää vihreyttä ja mietin kuinka tällaisena päivänä pitäisi päästä luontoon. Perjantaina pääsin!


Tänään voisin lähteä vähän erilaiseen luontoon kuten vaikka Hansaan tai Wikkelle. Tahon tietää miltä Philopsophyn Loveswebt tuoksuu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti