keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Aseveljestä sopuliksi

Mitä kuuluu nettipelielämääni? Kun kesä alkoi kolkutella ovia, meillä ruuvattiin kaihtimia kiinni entistä tiukemmin. Koko kevättalven ja lähes koko kevään rötkötimme sohvalla emmekä jaksaneet pelata arki-iltaisin. Perjantaista sunnuntaihin olimme meiningeissä mukana ja se kyllä alkoi näkyä taitotasossakin taas jälleen kerran. Minulle ei kertakaikkiaan sovi minkäänlaiset tauot World of Tanksista, koska pelitaitoani mittaavat statsit laskevat aina kuin lehmän häntä. Pitäisi tykittää menemään kaiket illat, treenata, katsoa QuickyBabyn striimejä ja hyvä ettei alkaa striimaamaan itsekin.


Aikoinaanhan aloitin koko tankkipelin FNX:n miesten painostuksesta ja pelailimme mukavan rennolla meiningillä Hello Kittyn logo panssarivaunuissa loistaen. Valloitimme Moskovan kerta toisensa jälkeen aiheuttaen ärsytystä muissa suomalaisklaaneissa. Heillä ei ehkä ollut hauskaa, kun Hello Kitty jyräsi, mutta meillä oli.


Sittemmin vaihdoin leiriä, pidin tauon, avasin pelin taas, löysin poikaystävän ja vaihdoin taas leiriä. Aseveljet-nettipeliyhteisön alta löytyi maineikas klaani ASEET, josta aivan liian moni pitkätukka pakeni joihinkin muihin suomalaisklaaneihin ja pelikommuuneihin parin viime vuoden aikana ja johtoon jäimme minä, poikaystäväni ja yksi kaikista pitkätukkaisin.


Kesäkuun alussa uutta kampanjaa (=pelaa ihan sikana, ole hyvä ja saa palkinnoksi panssarivaunu) odotellessa päätimme karata muiden perässä muihin maisemiin, koska klaanin pyörittäminen ja uusien pelaajien jatkuva rekryäminen ei enää jaksanut kiinnostaa. Nuo miehethän tietysti pääsevät mihin vaan (mistä hemmetistä se johtuu, että miehet ovat niin hyviä pelaamaan??), mutta itse jouduin vähän jännittämään pääsisinkö samaan yhteisöön leikkimään, koska statsini nyt eivät vain ole aivan parasta laatua.


Niin siinä sitten kävi, että sopuli minustakin tuli ja tässä on nyt joitakin viikkoja yritetty opetella sanomaan uliuli. Sitä en itse asiassa vielä osaa, mutta terveyssandaalit vaihdoin tällä viikolla ihan kenkiin. Kuulemma mitään niin järkyttävää ei voi ihmisten ilmoilla pitää kuin terveyssandaaleita. Niinpä tänään jalassa Conssit.


20150624-P6240908

Sopulikommuuniin liittyminen oli varmasti nettipelielämäni tämän vuoden paras juttu, joten nyt onkin projektina niiden typerien statsien nostaminen. Jos miehet ja ystäväni miri pystyy siihen, pystyn minäkin!


Tänä iltana jatkuu WG:n turnaus Super 6 ja olen itsekin mukana pelailemassa yhdessä tiimissä. Toivottavasti pian Yle nappaa World of Tanksin mukaan esports-ohjelmistoon, koska meillä on kuitenkin Suomessa kovia tiimejä mukana mittelöissä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti