tiistai 16. kesäkuuta 2015

Höyhentyynyn peseminen

Lauantaisen siivouspäivän jäljiltä sunnuntaina pesuhuoneen lattialta löytyi reissussa rähjääntynyt höyhentyyny. Se on ollut pestävien listalla jo pitkään. Höyhentyynyn peseminen vaan kuulosti ja kuulostaa sen verran pelottavalta tällaisesta uusavuttomasta akasta, ettei sitä nyt niin vaan sinne pesukoneeseen uskaltanut työntää. Vaikka tyynyn lapussa lukee ihan selkeät pesuohjeet, googletin silti ja vieläkin vähän mietin mitenhän tässä nyt käy..


Tyynyt koneeseen, pesuainetta oikea määrä, luukku kiinni ja virrat päälle.


Tiedättekö miltä näyttää uitetut höyhentyynyt? Aika masentuneilta. Ajattelin, ettei niistä kyllä enää tyynyjä tule. Ne olivat ihan littanat ja höyhenet sisässä pieninä myttyinä. Mies lohdutti, että kyllä se siitä, kun ne kuivaa..


Eilen alkoi jo näyttää paremmalta tyynyjen tilanne ja tänään saan vihdoin vaihtaa lituskatyynyni takaisin höyhentyynyyn, jes! Olen ollut ihan supertyytyväinen tähän uuteen aluevaltaukseeni kodinhoidon saralla.


20150616-IMG_4751

20150616-IMG_4755

Yllä olevassa kuvassa tyynyjen päällä lojuu uudet villasukkani! Sain ne tänään eräältä ihanalta :)


Nyt on ohjelmassa parit tankkipelimatsit ja sitten taas nukkumaan. Huomenna on Interin peli, mutta saa nähdä kuinka käy sinne menemisen kanssa, jos työpäivä venyy hurjasti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti