maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesäkuun LivBox

Olen tänään vannonut, etten enää ikinä normiarkena valvo lauantaiyönä yli kahteen.. Nukuin viime yönä niin järjettömän huonosti, että tänään olen muistuttanut enemmän zombieta kuin ihmistä. Noh, kerrankos sitä. Positiivista tässä on se, että huomenna voin sitten olla hyvin nukkunut ihminen.


Mmmm.. Otin kuvan kesäkuun LivBoxista!


20150608-P6080588-2

Se sisälsi nämä:

Bernard Cassiere sitruuna-minttu -tuoksuisen kosteuttavan mattafluidi. Tämä tällainen mattafluidi on ihan uusi tuttavuus minulle, kuten tuo merkki myös. Testasin tätä lauantaina, tykkäsin ihanasta sitrustuoksusta eikä se hullumpi muutenkaan tuotteena ollut meikin alla. Siinä vaiheessa, kun illan synttäribileissä täytekakussa oli myös sitruunan makua, tuli vähän outo olo. Heh.


Kubiss London kivipuuteri. Sain tästä sävyn Candle. Just hyvä. Kävin tänään ostamassa sellaisen puuterivipan tuon kaveriksi, että on helpompi sutia sitä naamaan.


Rexona dödö. En ole vielä testannut. Tämän pitäisi kai olla aika tehokas.


Rimmel kynsilakka. Let's get nude näyttää sen väriseltä lakalta, mikä minulta onkin puuttunut valikoimista jo hetken. En ole vielä testannut, mutta tykkään!


L'occitane suihkugeeli. Sitrukselta tämäkin tuoksahti, en ole tätäkään vielä testannut. Voisin kuvitella ihan laadukkaaksi tuotteeksi.


Lumene Natural Code vedenkestävä kajal. Levitty kyllä just niin pehmeästi kuin luvataan. Mukana oli pientä hilettä ja pelkäsin tuon ärsyttävän herkkiä silmiäni, mutta en saanut onneksi mitään oireita. Sävy on pearly taupe kynässäni.


Extrana mukana oli hammasharja ja rakkolaastareita. Olisin lauantaina tarvinnut laastareita kipeästi kyllä. Hammasharjallekin tulee varmasti käyttöä, kun mulla on tapana tiputtaa aina kaikki kamat vessan peilikaapista suoraan vessanpönttöön. Viimeksi meni perjantaina miehen hammasharja. Hän arvosti.. Onneksi oli varaharja olemassa.


Mitä te tykkäsitte tän kuun boxista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti