keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Keskiviikon rentoilut

Tänään olisi ollut se Interin peli, mutta päätin jäädä kotiin. Ei nyt vaan innostanut yhtään lähteä mihinkään, kun neljän aikaan osasin vain haukotella. Sen sijaan levitin itseni ja tabin joogamatolle. Olin ylös- ja alaskatsova koira puoli tuntia ja nyt olen kuin uudestisyntynyt. Duussi vinkkasi mun maanantaiseen postaukseen yoogaiasta, jota ei keväällä tullut testattua, vaikka se muutamissa paikoissa vilahtikin. Tänään piti saada jotain vähän voimakkaampaa treeniä, joten melkein jo hetken harkitsin puolen tunnin kahvakuulatuokiota, mutta jätin sen vielä hautumaan. Vinyasa flow oli tämän päivän valinta lopulta.


Ennen joogahetkeäni keitin vadelmateetä ja selasin sohvalla uuden Glorian läpi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten näkyy - hiuksissa on edelleen sitä Biozellin väriä, jonka lätkäsin joskus monta viikkoa sitten päähäni. Tuskastuin jo sen verran, että tilasin ajan kampaajalle. Maanantaina pääsen vihdoin eroon tuosta peikkotukasta. Ensin se koko sininen oli tosi hyvä ajatus, mutta ei enää parin viikon jälkeen.


Maailman ihaninta, että huomenna on vihdoin se torstai, joka onkin kuin perjantai. Tämän viikon viimeinen työpäivä, sen jälkeen kauppahelvetti boyfriendin kanssa ja kotona verhot kiinni tankkipeliä. Ah

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti