torstai 4. kesäkuuta 2015

Mansikkainen aamupala

Minulla oli tänään hyvä ja huono tuuri. Yleensä mulla on vaan hyvä tuuri, mutta ilmeisesti välillä huonokin koettelee, jotta voin sitten nauttia siitä hyvästä vieläkin enemmän. Ihan tarkoituksella tänään palloiltiin Kupittaan Cittarilla ja kytättiin pakettiautomaattia, koska tiesin LivBoxin tulevan tänään. Ei kuitenkaan näkynyt minkäänlaista pakettitoimintaa, niin lähdettiin kotiin. Kun olin hetken aikaa kotona ihmetellyt Palloliiton kirjekuorta, sain viestin siitä LivBoxista. Nyt olen miettinyt jaksaisinko lähteä käymään vielä uudestaan Cittarissa, mutta taitaa kyllä väsy voittaa tällä kertaa. Olen sitten vain lukematta blogeja loppuillan etten vaan spoilaannu!


Se hyvä tuuri oli juurikin tuo Palloliiton kuori, jonka sisältämä asia teille tulee paljastumaan heti ensi viikolla.


Maailman ihaninta kyllä, että on jo torstai. Koko viikko on ollut ihmeellistä vuoristorataa, kun tiistaina väsytti, eilen ei ja tänään taas joo. Väsymys liittyy aika vahvasti nestehukkaan. Juon päivän/työpäivän aikana 2-3 mukia teetä sekä yhden mukillisen kahvia ja kaikkien näiden välissä litkin vettä. Ymmärsin kuitenkin viime viikolla ostaa lounaspaikasta vichypullon tietokoneen viereen, jotta voin nesteyttää tällaisina päivinä, kun väsymys alkaa tuntumaan päänsärkynä. Ei ole helppoja nämä kesät, ei ;)


Juotavista asioista aamupalaan! Tuossa keväämmällä sain virikkeen laittaa aamupuuron päälle pähkinävoita. Se oli aika toimiva juttu. Kunnes se pähkinävoi loppui ja ostin jotain toista tilalle. Se toinen ei ollutkaan yhtä hyvää kuin aiempi ja jotenkin kummasti koko aamupuuro sitten jäi. Kuukauden jaksoin sitä syödä. Nyt olen syönyt aamupalaksi vähän mitä sattuu, välillä jotain ns. parempaa ja välillä vaan hapankorppuja ja välillä myös palannut ajatukseen "jos joisin vaan teetä". Eilen kuitenkin ostin kaupasta suomalaisia mansikoita ja turkkilaista jogurttia aamupalaa ajatellen. Hyvää oli!


20150604-P6040450-3

Tänään ostin Cittarin pihasta jätti-isoja pensasmustikoita, koska nehän nyt sopisi hyvin mansikoitten kanssa. Ajatus oli ehkä ihan kaunis, mutta toteutus ei niinkään. Söin ne mustikat jo. Olivat kuin karkkia!


Ihanaa, kun on kesä ja huomenna perjantai


Millasia teidän arkiaamujen aamupalat on? Mitä aiotte tehdä viikonloppuna?

2 kommenttia :

  1. Puuro hunajan ja raejuuston kera sekä jättikokonen tee- tai kahvikuppi naisen tiellää pitää, mutta just nyt tekis mieli syödä valtava määrä mansikoita kiitos sinun kuvien! :D

    VastaaPoista
  2. Tota raejuustoa puurossa en oo vielä uskaltanu koskaan kokeilla. Onkse oikeasti hyvää? Jotenkin kuulostaa samalta sarjalta kuin lihapullat riisipuuron kanssa.

    Tuoreet suomalaiset mansikat, ne on just sen arvosia!! <3

    VastaaPoista