lauantai 13. kesäkuuta 2015

Perjantain aleostokset

Viikonlopun lähestyessä sähköpostiin alkoi tippua eri vaateliikkeiden ilmoituksia alennusmyynneistä. Stadiumin ale kiinnosti eniten, Vero Moda hyvänä kakkosena yhden hameen takia.


Eilen ajattelinkin, että voisin karata töistä vähän aiemmin ja käydä mukavalla pienellä shoppailuretkellä Raision Myllyssä. Noh, se aiemmin karkaaminen ei aivan onnistunut vaan neljältä vihdoin pääsin auton rattiin. Päässä jomotti pieni väsy, mutta päätin lähteä nollaamaan Myllyyn silti. Shoppailuterapia, paras terapia?


Stadiumista Niken huppari:


20150612-P6120614

Vero Modasta se maksihame:

20150612-P6120616
20150612-P6120618

Vero Modan ostokset olivat ihan normaalihintaan. Hame oli saatava ja pari uutta perustoppia. Olen muuton myötä jotenkin hukannut kaikki toppini.

Ginasta harmaa hame ja koruasioita:

20150612-P6120624

 

Stadiumin ja Ginan jutut olivat kaikki alerekeistä. Stadiumissa haaveilin yhdestä Niken juoksutakistakin, mutta päätin sijoittaa joskus myöhemmin vasta. Kuten vaikka maanantaina, kun menen käymään keskustassa ;)


Turun kauppakeskukset ovat kaikki onnistuneet valitsemaan allensa liikkeitä, joita jossain toisessa paikassa ei ole. Joskus on todella vaikea päättää menisikö Myllyyn, keskustaan vai Skanssiin. Skanssi valitettavan usein häviää taistelun, koska Skanssilla ei ole mitään muuta valttia kuin Kicks. Skanssissa on Kicks, mutta ei Gina Tricotia. Eikä Zaraa. Myllyssä on kaikki muu paitsi Kicks ja Zara. Keskustassa taas on ihan kaikki muu paitsi se Kicks.


Joko te olette käyneet tutkimassa alkavat alet vai skippaatteko kokonaan ahdistustungoksen? Eilen ei kyllä mitään tungosta vielä ollut, mutta voisin kuvitella tänään olevan senkin edestä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti