tiistai 7. heinäkuuta 2015

Ihanaa

Angsti-Mari täällä hei! Höhö!


20150706-P7060527

Paitsi etten tällä viikolla kyllä jaksa olla yhtään angsti. Viime viikko ja sitä edeltänyt viikonloppu olivat ihan tarpeeksi typeriä, joten tämä lomaa edeltävä viikko olkoon parasta ikinä! Ainakin tänään on ollut ihan ok maanantai, vaikka heräsinkin yöllä 1-3 kertaa siihen, että joku toinen heräsi ja tän illan tankkiajelut eivät olleet taaskaan "mä nopeasti pari" -mallisia vaan nopeasti pari = joku 10 häviötä putkeen bätillä.


Koska ajattelin nyt muuntautua takaisin omaksi itsekseni eli tuijottelemaan maailmaan vaaleanpunaisten lasien läpi yms, niin tässäpä teille päivän hyvän mielen ajatus:


20150706-P7060489-2

Positiiviset ruoskimisviestit treenipaidoissa toivottavasti motivoivat kaikkia vastaantulijoita, jotka näkevät sen tekstin. Eiksje? Itselläni oli tänään kyllä hikeä silmissä asti, etten pahemmin nähnyt montaakaan askelta eteenpäin.. ;D


Ja koska tunaroin tankkipelissä näin myöhään, en ehdi enää juomaan edes teetä. Ei muuta kuin sänkyyn heppapeiton alle ja jälleen ollaan päivän lähempänä alkavaa lomaa! Wuhuu!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti