maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kahvittelupäivä

Kesälomat on siitä hassuja, että jää aikaa ihan oikeasti pyöriä tällä tietokonetuolilla ympyrää ja miettiä ääneen mitä sitten tekis. Ja tuskastua siihen, kun ei tiedä mitä tekis. Tänäänhän mulla oli siivousprojektina olkkari, mutta se inspiroi mua varmaan kaikista vähiten näistä siivouskohteista, koska siellä sekottuu kaikki mun maallinen omaisuus: kirjat, vaatteet, astiat ja kosmetiikka. Makkarin siivous oli paljon helpompi, koska sinne en ollut saanut tehtyä röykkiöitä kuin vaatteista. Niiden suhteen mulla oli myös selkeä visio, mitä teen. Mutta nää olkkarin kamat.. osa kuuluu roskiin, osa kierrätykseen, osa jollekin omalle paikalleen, joka ei sijaitse välttämättä just olohuoneessa. Väkisin sain käytyä läpi edes ne vaatteet, mutta vielä jäi kyllä järjesteltävää silti. Päätin, että mulla on aikaa kuitenkin vielä 2 kokonaista päivää tän siivoamisen suhteen, joten olkkari kokekoot muuttumisleikin loppuun sitten vaikka vasta tiistaina. Huomenna otan keittiön.


Lomalukemiseksihan tilasinkin jonkun siivousopuksen, koska mua on alkanut kiinnostaa kaikki ns. asiakirjatkin ainaisen hömpän lisäksi. Siinä puhutaan menetelmästä, jossa karsitaan kamaa lajeittain eli periaatteessa tein täysin väärin, kun otin tän projektin kuitenkin tälleen huone kerrallaan. Nyt oon kuitenkin aina ylpeä makkarin siisteydestä, kun menen sinne. Se on ihan kivaa. Sama pitää saada aikaiseksi koko kämpässä.


Huomenna käyn tsekkaamassa H&M:n sisustusosaston, tarvisin jonkun kätevän laatikon kaikelle kosmetiikalle, joka hengaa mun tietokonepöydällä ja tippuu siitä jatkuvasti lattialle. Tämäkin on periaatteessa vähän siivousoppaan mukaan väärin, koska ongelma ei useinkaan ole säilytyksessä vaan kaiken tavaran paljoudessa. Olishan mulla tossa takana ehkä tollanen lipasto, jonka laatikot läpi käymällä sinnekin voisi saada lisää säilytystilaa.


Tänään kävin kaupungilla jo vähän esikiertelemässä parit kaupat mukavan kahvitteluhetken jälkeen. Treffasin sellasen pirtsakan Lapista kotoisin olevan emännän, hih!


IMG_5502

IMG_5509

Shoppasin Wikkeltä tukka-ainetta, tukkabobbleja ja halvennettuja luomivärei. Aika jees. Kaikki oli itse asiassa aletuotteita.

IMG_5518

IMG_5521

Enivei se tekemisenpuute. Vuonna 2008 taisin keksiä kesälomatekemisenä perustaa blogin, jonain vuonna grindasin wowissa paladinin, viime vuonna vietin koko loman täällä Turussa ja tänä vuonna keksin, että streamaaminen voisi olla tosi kova juttu! Niinpä viritin twitchin kohilleen, höhö! En yhtään tiedä mitkä mun ääniasetukset siellä esimerkiks on, mutta enköhän mä mikin ja muut äänet pistä päälle huomenna, jos ehdin platoonaa pelaamaan jossain välissä. Webbikamera olis kova juttu tuon striimin kanssa, koko maailma voisi kyllästyä siihen, kun lakkaan kynsiä matsien välillä ja oikeastaan joskus niiden aikanakin :D


Kesälomat ja siivotut makkarit on kyllä parasta aikaa elämässä :) ♥

4 kommenttia :

 1. Haha, mä luin kans just KonMarin kirjan ja kova siivoushärdelli täälläkin käynnissä :D

  VastaaPoista
 2. Hehe :D Kaikesta roinasta irtaantuminen on kyllä ihan kivan vapauttavaa :)

  VastaaPoista
 3. Lapin emäntä kiittää hyvästä seurasta (ja haaveilee hävyttömän hyvästä marenki-raparperimössöstä edelleen)! :D

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä vaan! :D Se piiras oli niin hyvää, että puhuin siitä vielä tänäänkin Duussille kaupungilla liikennevaloissa :D

  VastaaPoista