torstai 9. heinäkuuta 2015

Kanapiirakka ennen lomaa

Huomenna on se perjantai, kun kaasuttelen viimeistään neljältä työpaikan pihasta täysiä kohti kesälaitumia! Tosin en kovin pitkälle, koska sovin huomiseksi ilmastointihuollon autolle, kun edellisestä kerrasta alkaa olla jo reilu vuosi. Mutta sitten! Sen ilmastointihuollon jälkeen kaasuttelen täysiä Kupittaan Cittarista hakemaan kaikkea lomasapuskaa. Kuten mustaherukkasidukkaa, mustikoita jotain aineksia, joista voisi leipoa jotain herkkua. Jonain päivänä.


Jotenkin mulla on viime päivinä ollut hirveästi lomaan liittyviä leipomisajatuksia. Että sitten leivon kaikkea ihanaa kesäherkkua ja teen ihania ruokia. Toisaalta on ollut myös siivoamisajatuksia. Että sitten voisin karsia lisää vaatteitani kiertoon ja voisin sisustaa makkaria. Saa nähä kuinka akan käy.


Oon sitä sorttia, että loppujen lopuksi löydän lauantaina päivällä jonkun superkoukuttavan tv-sarjan Netflixistä ja vahtaan sitä kotona verhot kiinni seuraavat 4 viikkoa.


Aloitin tämän lomalle asennoitumisen kuitenkin jo tänään kyhäämällä kanapiirakan. Siihen meni pari paprikaa, kanaa, aurajuuston makusta kermaa ja pari munaa. Pohjan otin ekaa kertaa pakastealtaasta, saa nähä onko yhtä hyvää kuin itetehty.


Untitled

Onko siellä lomat jo lusittu vai vielä eessä päin? Siivoaako kukaan muu lomalla? :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti