perjantai 17. heinäkuuta 2015

Karoteenitabut

Eilen meni vihdoin ja viimein hermot auringon tuottamiin sivuongelmiin. Aloin googlettaa yöllä eri karoteenitabuja ja etenkin tietysti niitä Puhdas Capseja, koska ne kiinnostavat lisäravinteina eniten. Olen hyvin kyllästynyt siihen, kun vitamiinipurnukoissa on kaikissa miljoona eri lisä- tai täyteainetta, omegakolmosissa liivatetta, magnesiumsitraateissa ksylitolia ja sorbitolia, puuuuuuh! Oletteko te huomanneet tämän vai olenko kenties ainoa? Ainakin sen verran jännäksi muuttui asiakaspalvelijan olemus tänään, kun tuon menin sanomaan ääneen. Ei kai se väärin ole miettiä jättääkö liivatteet syömättä vai popsiiko niitä omegakolmosten mukana harva se päivä?


Jouduin loppujen lopuksi kuitenkin ostamaan tänään karoteenit siinä muodossa, etten nyt ole aivan varma mitä nuo kaikki ainekset ovat, mutta toivottavasti ne auttavat siihen alkuperäiseen ongelmaani eli ihoni vihaan aurinkoa kohtaan. Kaupungista toki olisi muuten löytynyt niitä Puhdas Capsejakin, mutta Wikken hinta 57 euroa ja vähän päälle ei nyt aivan napannut ensimmäisenä.


Tää ihoasia tosiaan rupesi ärsyttämään eilen ihan valtavasti, koska eihän eilen edes paistanut pahemmin aurinko. Olin mun uintireissulla ukkospilvien saartamana jonkun reilun tunnin yhteensä ja sen seurauksena piti illalla ottaa allergialääkettä eikä se edes tehonnut kunnolla vaan vielä aamullakin sain käsivarteni näyttämään tältä:


IMG_5608

MultiKarosinejä olen jonain muunakin vuonna tainnut syödä, mutten muista ovatko ne koskaan merkittävästi auttaneet. Kokeillaan nyt kuitenkin.

IMG_5614

Note to self: ensi vuonna hanki karoteenit maaliskuussa. Syö huhtikuussa.

//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

2 kommenttia :

  1. Mä oon jo useamman vuoden syönyt beetakaroteenia ja lykopeenia just huhtikuulta syyskuulle, rusketun nyt helpommin enkä pala (vaikken käytä aurinkosuojaa kotimaassa oikeastaan koskaan). Lisäks iso annos D:tä purkista ympäri vuoden. Iho uusiutuu noin kuukaudessa, et kauheen nopeesti ei tuloksia näe.

    VastaaPoista
  2. Noniin! Eli mulla on siis toivoa tän kans sit loppukesästä :D

    VastaaPoista