perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kaunis maailma

Oon ihan pihalla tästä maailmasta, kun tulin just ilmajoogasta. Huh! Päässä kiertää veri kunnolla ja kotimatkallakin vain hymyilin ilta-aurinkoa päin kuin mikäkin pöyröö.


Koko päivä on tänään ollut aika kaunis.


IMG_5829//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5838IMG_5847//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5853//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5856//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5858//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5860//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5886//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5888//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5902//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5918//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5920//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5930//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5942//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5947//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Käytiin moikkaamassa päivällä Ransua ja Kamua sekä niiden perheen ihmiseläimiä. Tuossa yhdessä kuvassa yritetään havainnollistaa miltä näyttää suomalaisen herkästi palavan naisen käsivarsi juuri Kreikassa käyneen helposti ruskettuvan naisen ihoon verrattuna. Aika aavemaiselta. En taida enempää vertailla vaan hymyilen käsivarsieni pisamille ja jatkan karoteenin nappailua.


Aika ihania kukkaiskuvia vai mitä?


Täällä Varsinaisessa Suomessa alkaa viinimarjatkin pian olla valmiita, mutta minä en ole vieläkään. Ehkä viikonloppuna se pakastin.


Ps. ilmajooga on kyllä hassua. Menkää kokeilemaan! Pääsin käsilläseisontaankin jopa, vaikka oli vasta toinen kerta tuota lajia.

4 kommenttia :

 1. Meinasin jo kirjoittaa ennen tuota sinun kysymystäsi, että todella ihania kukkakuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Hih :) Kuvaaminen ulkona pitkästä aikaa oli itsessään jo kivaa, mutta niin oli taiteen tekeminen kuvankäsittelyohjelmallakin :) Hyvän mielen kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ilmajooga! Wauu, kuulostaa huisin hienolta!

  VastaaPoista
 4. Se on!! Täällä on mun ekakerrasta postaus :) http://www.marihblog.com/2014/10/unelma-kerrallaan.html ..kannattaa oikeesti käydä koittamassa jossain, jos on mahis! Helsingissä ainakin on studioita, jossa tota voi harrastaa, jos Hämeenlinnassa ei? Muutenkin suosittelen testaamaan joogaa. Hyvää vastapainoa lenkkeilylle ja salille. Sain tolla torstaisella keikalla penikat ja akillesjänteet jotenkin tosi hyvin auki, eilisellä lenkillä ei kummatkaan kinnanneet niinku aiemmin :)

  VastaaPoista