perjantai 17. heinäkuuta 2015

Loma to do: uiminen

Kun alkuviikon siivoilut ja emännöinnit on saatu suoritettua, on vihdoin muidenkin lomatouhujen aika. Tänään päätin lähteä uimaan ukkosta uhmaten. Ei olisi tullut kuuloonkaan joskus nuorempana, sillä pelkäsin ukkosta lähes yhtä paljon kuin pimeää. Jos missään oli vähänkin ukkospilveä muistuttava hattara, jäin kotiin. Nykyään on jo vähän eri meininki, johon luulen vuosien kaupunkiasumisen vaikuttaneen. Aina, kun jyrisee, sanon vanhasta tottumuksesta "töpselit irti seinistä", johon kanssa-asuja vastaa: "meidän vieressä on hieman korkeampiakin taloja, ei se salama tähän meidän omaan iske".


Samppalinnassa kuulemma komennetaan vedestä pois, jos tilanne näyttää liian uhkaavalta luonnonvoimien osalta. Ihan hyvin kerkesin uida sen 500 metriä, käydä saunassa, peseytyä, rasvautua, ostaa kaupan pihasta mansikoita, pelata kaikki rahat Veikkauksen netti-Mahjongissa ja katsoa 1,5 elokuvaa ennen kuin takapihalla ihan oikeasti salamoi kunnolla.


Päivän bikineiksi valikoitui Ginasta ostetut kappaleet, pyyhkeeksi H&M-laatua ja tukka-aineiksi LivBoxin mukana tulleet uutuudet. Kaikki toimivat oikein hyvin.


IMG_5600-2//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ja nyt on selän molemmilta sivuilta jotkut lihakset hellinä. Viime kerralla sain olkapääni niin kipeiksi, etten pystynyt kunnolla nukkumaan, mutta onneksi ne ilmeisesti tottuivat kerrasta. Nyt on muiden lihasten vuoro. Vielä, kun jonkunlaisen uintitekniikan osaisi. Olen niin tolkuttoman hidas etenemään vedessä. Osaako joku selostaa kuinka uidaan nopeasti? Lähteekö liike lapaluista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti