perjantai 31. heinäkuuta 2015

Morange

Aikoinaan, kun aloitin bloggaamisen, muotiblogit oli kova juttu! Kaikissa blogeissa, joita seurasin, esiteltiin päivän asuja ja mitäpä muuta sitten itsekään olisin kuin seurannut perässä. Niistä asukuvablogeista löytyi aina kaikkea hienoa ja vaatteista tuli fiilis "mäkin tahon". Juuri se, mitä kaupallinen maailma toivoikin.


Vaikka olen opiskellut elämäni aikana eniten kaupallista alaa ja osaan edelleen ulkoa kaikki kivat psykologiset markkinointikikat, olen silti lähes aina mainonnan uhri. Se on ärsyttävää, vaikka toisaalta ihan kivaa. Kun voi kaverin kanssa juoruta kahvilla "luitko siitä blogista, kun on sellanen ja tällanen uus tuote" ja sitten mennään kauppaan ostamaan se. Blogimainontaan luottaa jotenkin helpoiten, koska tuotteita esittelevät ihan tavalliset ihmiset. Me bloggaajat.


Ja jos näkee jonkun bloggaajan päällä kivan vaatteen, ei siitä ole edes pakko puhua kellekään vaan voi omaksi ilokseen mennä hypistelemään kauppaan kyseistä vaatetta ja miettiä sopisiko se itselle. Terapiashoppailua. Omaa kivaa. Omaa aikaa.


Jouduin tällä viikolla pitkästä aikaa tällaisen "mainonnan" uhriksi. Kyseessä ei ollut mikään oikea mainos, vaan ihan aito "ai hitto miten hyvän näköinen, mäkin tahon". Näitä sattuu nykypäivänä todella paljon vähemmän omalle kohdalle, koska ensinnäkään en seuraa enää asukuvablogeja kuin ihan muutamia ja toisaalta olen kasvanut ulos siitä vaatekoosta, jossa esimerkiksi napapaidat näyttävät hyvältä päällä. En jotenkin enää samaistu ehkä niihin kuviin samalla tavalla kuin silloin ennen.


Tämän viikon jostain toisesta blogista johtuva mielihalu ja siitä seurannut ostos:


IMG_6121IMG_6124


Kyseessä on MACin huulipuna sävyssä Morange, jonka bongasin Reetan kuvista tällä viikolla. Ihastuin siihen kuinka hyvin sävy sopii Reetalle, etenkin H&M:n oranssihtavan takin kanssa, jonka muuten bongasin eilen kaupassa, mutta sitä en sentään ostanut. Koska Reetta on yhtälailla vaalea kuten minäkin, pystyin kuvittelemaan huulipunasävyn sopivan itselleni myös ja siksi ostopäätöksen teko pelkästään blogikuvien perusteella onnistui täydellisen hyvin.


Ja kyllähän tuo meikäläiselle sopiikin. Puna on ihanan kirkas, joten sopii keskelle kesää todella hyvin. I love it!


Untitled

Tuossa kuvassa on mun DBTL-tiistain meikki. Räikeän huulipunan kanssa ei oikein sovi räikeä silmämeikki, joten yritin pitää sen hillittynä ruskeilla sävyillä. Jotain samantapaista aion meikkailla tänäänkin, kun alan kohta valmistautua omalta osaltani viikon viimeiseen DBTL-iltaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti