lauantai 25. heinäkuuta 2015

Perusperjantai

Perjantai! Oon aika pettynyt, kun oon koko loman tähän asti pysynyt kartalla siitä mikä viikonpäivä on. Ennen lomaa olin koko ajan viikkovillissä, joten tää ei nyt jotenkin täsmää. Lomalla kuuluu unohtaa viikonpäivät ja salasanat. Jotakin mä kuitenkin oon onnistunu unohtamaan! Kävin tiistaina yhdessä parturiliikkeessä ja tyttylöinen kysyi minä päivänä mä oon viimeks pessyt hiukset. En muistanut. Ainakin lauantaina olin. Ei mitään muistikuvaa sen jälkeen mitä oon duunaillut tukkani kans. En vissiin mitään. Sitten pesin ne tiistaina. Nyt oon kartalla siitäkin.


Tää päivä on kyllä ollut niin perus kuin olla ja voi. Alunperin melkein suunniteltiin, että lähettäis mökille, mutta siirrettiin sitä ensi viikkoon. Haluaisin ihan hirveästi nurmikolle makaamaan epäilyttävien juomien kanssa (ei ainakaan vettä eikä edes cokista). Toisaalta nää Turun kesäkelit ei hirveästi innosta kuitenkaan mihinkään mökkihommiin, joten sama virua vielä yks viikonloppu täällä kaupungissa. Huomenna meidän tv:stä kuitenkin tulee jotain formuloita ja mun pitäs duunata yhen yhdistyksen kirjanpito viimestä kertaa valmiiks.


IMG_5951//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Oon koko vuoden tähän asti kuullut juttuja siitä kuinka joku mies ratsastaa täällä jollain hevosella keskellä kylää. Siis kuulemma ihan tästä meidänkin ohi vähän väliä. En vissiin oo koskaan oikeaan aikaan ulkona, koska mä en oo vielä kertaakaan törmännyt tuohon ratsukkoon. Tänään pääsin sentään lukemaan tyypeistä jotain paikallisesta ilmaisjakelulehdestä ja selvisi, että hepan iskä on jopa Viesker. Toivottavasti Kullannuppu tulee vastaan vielä joku päivä! (Tajusin myöhemmin tänään, etten ole käynyt tallilla ehkä vuoteen, mikä on kyllä aivan samperin väärin.)

IMG_5954//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

IMG_5961//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Päivällä käytiin kaupassa ja ostettiin joku kilon mötikkä lihaa, jotta edes joku korvaa sen mökkiajatuksen. Ajattelin, että me syödään sitä mötikkää koko viikonloppu, mutta tuolla se nyt on puoliks syötynä. Eli huomenna se on jo kadonnut kokonaan. Ostin myös mystistä havupuu-uutetta, kun googlettelin eilen psoriasis-ruokavalioita. Törmäsin aika moneen linkkiin, joiden takana olisi haluttu hirveästi kertoa kuinka tuo litku tehoaa myös syöpään, mutta en mä nyt ihan kaikkea halua internetistä lukea.

IMG_5966//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ruuan jälkeen sammuin sohvalle ja hitaan heräämisen jälkeen ennen ysiä illalla keksin, että kyllä mä nyt vaan menen sinne lenkille kuten olin suunnitellut. Oon harrastanut tällä viikolla vähän liikkuvampaa liikuntaa kuin yleensä ja vielä enemmän kuin yleensä. 3 lenkkiä ja 2 joogaa. Ei huono! Oon yllättynyt kuinka nopeasti nyt yhtäkkiä mun hölkkäkunto on parantunut. Tänään hölköttelin jonkun 20 minuuttia putkeen, mutta olisin mä pitemmästikin jaksanut. Vauhti ei kyllä päätä huimaa, mutta tässä onkin kyse kunnon parantamisesta.


IMG_5974//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Seuraavaksi olisi kai ohjelmassa vähän tankkipeliä, kun sitäkään ei ole tullut viikkoon pelailtua. Ugh!

2 kommenttia :

  1. Toisaalta helppaa kummasti, jos on ees jollaki tavalla kiinni päivämäärissä? Olen muuten bongannu tuon hevosmiehen Raunistula-Lonttis-akselilla joskus viime vuonna, ja silmät vaihtu sydämiksi ihanan liinaharjan nähessäni. :D

    Mahtavaa, että liikuntakärpänen on päässy purasemaan sinua! 20 min on jo erittäin hyvä saavutus. Vauhdilla tai kilometrimäärällä ei ole väliä, vaan kaikkein parasta on se tunne, kun lenkin jälkeen on sopivasti kaikkensa antanu olo. HYVÄ MARI! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitti! :) Luulen, että ensi viikolla voisi ottaa vähän rennommin urheilujen suhteen. Kyllästyn niin helposti, jos vaadin iteltäni liikaa. Tänään on ainakin lepopäivä :)

    VastaaPoista