sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Räyh!

Hur mår du?


Mä täällä mussutan piirakkaa, jonka kuvittelin olevan aivan liian ärhäkkää, koska siinä on karpaloa, puolukkaa, pari tyrniä ja mustikoita. Oli pakko edetä seuraavalle tasolle pakastimen tyhjäyksen kanssa. Nyt siellä ei enää ole kuin yksi Kingis, jonka syöminen tuskin tulee olemaan ongelma ja jotain pyttipannun jämiä. Huomenna voisi siis hyvinkin olla sulatuksen vuoro.


Tällasta piirakkaa voisi joskus tehdä jostain hieman makeammastakin setistä, sen verran hyvää tuo vaniljamössö siinä päällä kuitenkin on. Piirakan päällykseen repäisin ohjeen täältä ja pohjan on tehnyt Myllyn Paras.


Untitled

Kollaasin ekassa kuvassa mahtava lohis Emberclaw uusimmasta mobiilipelistä, jota on tässä tullut pelailtua pari päivää. Kollaasin tokasta kuvasta nähdään, ettei minulle silti ole vieläkään kasvanut haltiakorvia.


Kävin uimassa tänään Samppalinnassa, nams! Just hyvä uintikeli enkä taaskaan saanut vallata maauimalaa yksin vaan täytyi pysyä radalla muiden ihmisten kanssa. Yks jätkä räpiköi siellä jollain kummallisella tekniikalla, joka toisen potkun se nimittäin hakkasi veden pinnalla just silleen ärsyttävästi miten ehkä tenavana tehtiin uimarannassa, kun vedeltiin käsipohjaa. Se onneksi katosi johonkin niiden 300 metrin ajaksi, jotka itse yritin nautiskellen suorittaa. Tyyppi palasi, kun sain kaikki metrimääräni kasaan. Karkasin äkkiä suihkuun ja pois.


Nyt en tiiä mitä seuraavaksi tekis! Mies pelaa, meillä on tankkipelissä matseja varmaan vasta joskus puolelta ja Netflixikin on aika hyvin koluttu läpi. Joku murhatutkijasarja me sieltä löydettiin, mutta ääääääh. Yöks vois koittaa ettiä jonkun leffan tms.

Ens viikollakaan ei vissiin oo lomasäät tulossa, mutta mullon sentään ohjelmaa tiedossa. Vi ses!

//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti