maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ruisrock 2015: sunnuntai

Jooh elikkäs. Arvoin torstaista asti mitä teen mun Ruissille. Loppujen lopuksi en lähtenyt perjantaina enkä eilen vaan päätin säästää festarit tälle päivälle. Säätiedotusten mukaan tänään oli vähän viileämpi päivä kahteen aiempaan verrattuna, joten pyöräily ei olisi mikään liian rankka juttu.


Juu eipä.


Ensinnäkin oli ihan hyvä helle ja toisekseen matka yhteen suuntaan oli joku 7 km. Mä mukamas oon tässä harrastanu liikuntaa sen verran, että olis jo paree kunto, mutta eipä sitä kyllä vastatuulessa ja ylämäessä oikein huomaa. Onneksi ei sentään ollut krapulaa..


Heti ekana alueelle päästyäni törmäsin Einoon, joka naureskeli mun viikonlopun Ruissi-kiukuttelulle (mennäkkö vai eikö mennä..) ja sanoi menevänsä fanittamaan Antti Tuiskua. Mä lähin kiertelemään aluetta, kun ei ole aiemmin tullut käytyä. Kolmen aikaan ei vielä ollut mikään mahdoton ryysis, joten sai kierrellä ja ihmetellä rauhassa.


20150705-P7050217

20150705-P7050225

20150705-P7050238

Ensin tietty piti päästä näkemään se merimaisema, joka useissa Ruissikuvissa aina näkyy taustalla. Aika jees! Sitten oli pakko siinä kuumuudessa päästä varjoon. Puoli tuntia jaksoin levätä ennen kuin lähdin uudelle kierrokselle ja lopulta katsomaan Maikköliä. Michael Monroe on niin ihanan pirteän oloinen, että hänen näkemisestä tulee aina hyvälle tuulelle! Parin biisin jälkeen lähdin vielä rantaan, koska Elastinen.. En jäänyt kuitenkaan ihmettelemään pitemmäksi aikaa vaan päätin siirtyä etsimään pyörääni valtavasta pyörämerestä..


20150705-P7050267

20150705-P7050331

20150705-P7050370

20150705-P7050421

Jos vielä joskus pyöräilen tuonne, otan vaikka kuvan siitä mihin pyöräni jäi ennemmin kuin kiertelen pyörärivejä puoli tuntia paahtavan auringon alla..

20150705-P7050442

Yleensä, kun auton jättää kaupan pihassa parkkiin, sen löytää heti pois lähtiessä, mutta pyörän paikannus ei tänään toiminut yhtään samalla tavalla. Meinasi usko loppua kesken kaiken, mutta niin vaan sieltä se lopulta osui silmääni. Kotimatkalla alkoi tuntua aika kuumalta ja nestehukkaiselta, mutta pelastauduin kotona käymällä kylmässä suihkussa ja syömällä Kingiksen palkkariksi.. Olin ihan varma, että otsa paloi auringossa, mutta ei sentään! Selvisin ilman palovammoja. Hyvää aurinkorasvaa ilmeisesti mulla.


Tolleen yksinään festareilla ilman mitään erityistä tehtävää (työ/valokuvaus) jäi ehkä aika mitäänsanomaton fiilis. Festarialue vaikutti kyllä ihan kivalta, ei siinä mitään, mutta paljon hauskempaa olisi ollut jonkun toisen kanssa. Olisi pitänyt olla joku frendi mukana!


Ruisrock-kokemuksia?

2 kommenttia :

 1. Moi! Saanko kysyä, että miks sä lähdit noin "huonolla" asenteella ylipäätään festareille, vai etkö yleensäkään oo festari-ihmisiä? Kuulosti tän tekstin perusteella aika kummalliselta, harmi ettei sulla ollu kiva Ruissi! Mulla on poikkeuksetta ollu aina kivaa, vaikka on ollu hellettä ja paljon populaa liikkeellä :) Luulen, että se on paljon omasta asenteesta kiinni. Jos sinne lähtee valmiiks kiukkusena ja valmiina valittamaan kaikesta, niin ei kai siel voikaan kovin kauaa viihtyä :) Ja yleensä pyöräparkista on saanu rannekkeeseen jonku merkinnän että millä "sektorilla" pyörä sijaitsee, eikö siellä ollu tänä vuonna jaettu pyöräparkkia omiin alueisiin? Se helpottaa paljon oman pyörän löytämistä. Mut hyvää kesää sulle ja parempia festarikokemuksia tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 2. Heipä hei! Saa kysyä, vielä kun keksisi jonkun järkevän vastauksen ;D Loppujen lopuksi lähdin kai vaan pelkästä velvollisuudesta, jota ei loppujen lopuksi kuitenkaan ollut olemassa ainakaan niin vahvasti, että olisi ollut ihan pakko mennä. Menin kuitenkin, koska sattui olemaan lippu ja sen käyttämättä jättäminen tuntui vähän typerältä? Tunnepuolella taas mätti vain se, että piti mennä yksin. Ei voinut ihmetellä kellekään ääneen upeaa merta tai mitään muutakaan. En siis välttämättä sanoisi etten ole festari-ihmisiä :)

  Helteeseen mulla kyllä sitten taas on vähän asennevamma ihoni takia, joka ei kestä aurinkoa. Selvisin ihme kyllä palamatta eilisestä, mutta noin muuten allergialääkkeen kanssa on menty :)

  Tosta pyöräparkkirannekkeesta en tienny muuta kuin sen, että siinä on sama numero kädessä ja pyörässä.

  Kiitos kommentista ja kesät kans! Oot eka, joka ikinä on puhunu mulle kaikesta valittamisesta! XD

  VastaaPoista