tiistai 14. heinäkuuta 2015

Sisustusta ja leipomista

Vakuutusyhtiön emäntä soitteli tuossa heti aamusta, josko lähtisin käymään hänen luonaan juttelemassa muutamista vakuutusasioista, mutta tyrmäsin hänen ehdotuksensa heti sillä verukkeella, että tänään jatkuu siivousprojekti. Toissapäivänä ja eilen siivoilu on ollut ihmeellistä järjestelyä siellä täällä, eikä otteeltaan mitenkään tehokasta touhua. Tänään sen sijaan kaulin toiseen käteen ja ukko roskisjuhdaksi! Höhö!


Jos olisi aikaa tarpeeksi, saattaisin jopa silittää parit verhot ja asentaa ne keittiöön sekä olohuoneeseen. Luulen kyllä, että niin pirteää ei tänään tule olemaan, vaikka aloitinkin aamuni kahvilla.


Eilen kävin lounaalla Duussin ja Riikan kanssa keskustassa. Siinä samalla kävin H&M:ltä hakemassa pari sisustusaiheista tavaraa, mm. kultaisen joutsenen tuon posliinisen valkoisen kaveriksi.


IMG_5523-2

IMG_5546

Kaupunkireissun jälkeen iski tietysti väsy ja makasin vain sohvalla, kunnes lopulta päätin siivoamisen sijaan leipoa..

IMG_8103

IMG_5555

Se on juustokakkabrownie! Ohjeen löysin Unelmaa leipomassa -blogista. Oli helppo väsätä tuo ja toisaalta tarpeeksi pieni leipomus talouteen, jossa on periaatteessa vain yksi sokerin puputtaja.


Nyt kun on tämän viikon pakolliset kaupunkitreffailut hoidettu ja leipomiset myös, niin eipä oikein voi enää väistellä sitä varsinaista tehtävää. Eli suuri siivousoperaatio päätökseen, kunnes taas vähän pitää järkkäillä paikkoja seuraavan kerran.


Illalla onkin ohjelmassa burgeriateriointia, jau!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti